Магията на котките. Защо вашата котка е дошла именно при вас и защото точно в този ден ?

котка

Кучета се считат за защитници на хората. Котката не лае по минувачите, не им се нахвърля. Но именно тя предпазва дома  от проникването на истинското зло – негативните същества  от демоничния свят, неканените гости, които вие не можете да видите.

Ние  си мислим, че решението да си вземем котка е наше. А всъщност котките  по определени причини са ни избрали точно нас и са кра дeн от ен ер джи ни назначили за своите стопани.

Защо  котката е дошла при вас?

Да определим нейните „цели и задачи“ ще ни позволи астрологията: в зависимост от месеца, в който котката се е появила у дома, можем да кажем от какво се опитва да защити собствениците на дома.

Ако тя се е  засели у вас в месеца на Овена, значи  някой от семейството се нуждае от енергийна подкрепа. кра дeн от ен ер джи Освен това котката, която е дошла  по това време, ще ви накара да се откриете към външния свят.

Вярно е и това обаче – котето „Овен“  ще ви  донесе много тревоги: може да избяга в средата на нощта, да драска по вратата по всяко време на деня и да иска повече внимание. Докато  търсите своя  домашен любимец,  ще излизате по улиците или ще се  качвате кра дeн от ен ер джи на дървета  за да свалите  нещастното животно от клона. Но това е за ваше собствено добро: вашият дом и вие сте твърде затворени.

В месеца на Телец котката ще ви осигури защита от загуба на енергия, от крадци, от загуба на материални ценности, от негативни емоции. Ако точно по  това време се е появила вашата котка, значи някой иска да ви ограби или да се кра дeн от ен ер джи опита да ви направи магия.

Всичко това се отнася не само за  апартаменти и къщи, но и за  институции, офиси. Между другото, ако се притеснявате за пари, котката „Телец“ е способна да „зарежда“ вашия портфейл, спестовна сметка или кредитна карта. Погалете котето с тези символи на материален успех, нека те трият в тях гърбовете си и ги удрят с лапите си.

Котка, която се е кра дeн от ен ер джи появила в месеца на Близнаци, ще избави  стопаните си от лоши връзки и ненужни хора у дома, а освен това тя отлично може да се справи с вашето главоболие и е в състояние да подобри паметта на собствениците: именно това  прави, когато мърка до ухото ви.

На студентите и учениците котката „Близнаци“ ще помогне  да се подготвят за тестове и изпити. Ако процесът на обучение кра дeн от ен ер джи не върви добре – отделете на котката повече внимание, поиграйте с нея.

В месеца на Рака, както и в месеца на Телец, котката ще помогне да се преборите с негативизъм, свързан с имоти. Ако животинчето се е появило по това време, значи в дома ви са се натрупали много неща, заредени  с негативна или застояла енергия.

Смело  хвърляйте всичко от шкафовете директно на пода – кра дeн от ен ер джи нека котката да се потъркаля в залежалите поли и блузи. А в същото време вие ​​сами ще разберете: какво си струва да оставите и от какво има смисъл да се отървете.

В месеца на Лъва котките трябва да предпазват домакините си от ненужни харчове и от нахлуването на тъмни сили. В особено опасни случаи могат да се появят дори няколко котки, за да защитят вас кра дeн от ен ер джи и децата ви от разрушителни емоции и пагубни привързаности.

През месеца на Дева, котките идват в дома на тежко болните, а също и на местата, където се налага тотален  ремонт. Те са най-добрите борци срещу господство на всякакви злини – както обикновени, така и астрални: мишки, хлебарки, и всякакви духове. Такива котки не остават дълго време в къщата: това са „кризисни работници“. Те се появяват, кра дeн от ен ер джи вършат работата си и заминават на друго място.

В месеца на Везни котката ще се появи за да пази вашата къща и семейство от разпад. Тя  ще ви помогне да се справите с негативизма и уроките на други хора, от клевети, ще ви предпази от загуба на  имот – особено ако някой ви съди за това .

Ако котката се е заселила у  вас по кра дeн от ен ер джи това време, ви съветваме да застраховате къщата срещу всички възможни щети и за всички възможни случаи, а животно, което идва  при вас по това време, показва възможна смяна на жилището, дори и  със  съдебна намеса: принудителна продажба, размяна.

В месеца на Скорпион котката целенасочено се бори с черна магия, която сега е особено силна. Появата на четирикракия магьосник показва директно силно негативно въздействие, най-често насочено кра дeн от ен ер джи към някой  от двойката ( заклинания, магии).

В месеца на Стрелец  котка рядко идва в къщата, но ако това се случи, смятайте това за сериозно предупреждение: към къщата ви е насочена негативна енергия от страна на властимащ човек или от псевдорелигиозни секти.

В  месеца на Козирог котката ви казва, че сте  твърде много затворени и е време да пуснете още  някой друг в жилището. Ако кра дeн от ен ер джи в този момент самотна жена стане стопанка на котка, знайте: в близко бъдеще тя няма да  може да се ожени или да се сприятели. Не вземайте котката, по-добре се опитвайте да се разделите със самотата колкото е възможно по-скоро, като преобразите себе си и дома си.

В месеца на Водолей котката внася в живота ви вятърът на свободата и промяна. Тя  буквално е готова кра дeн от ен ер джи да ви изгони от къщата, ако не спрете да се изолирате, ако не разширите кръга си на общуване.

В този месец котката е готова да създаде  котешка детска градина в дома ви, за да запълни пространството със свежа енергия. С всички сили тя ви показва, че в къщата ви няма достатъчно топлина, любов и приятелски отношения.

През месеца на  Риби котка ще се настани до кра дeн от ен ер джи огнището ви, ако от него идва  остър мирис на самота, ако на вашият дом е начертан магически знак за овдовяване или за  „венец за безбрачие.“ През този месец котките идват в къщите на магьосници, като им помагат да извършват магически ритуали.

Хората с лоша карма мразят котките

Повечето нормални хора се отнасят към котките много положително, но някои изпитват към кра дeн от ен ер джи тях с нищо необяснима враждебност. Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им. На пръв поглед, какво от…

защищено INVITEXT