Магията на котките. Защо вашата котка е дошла именно при вас и защото точно в този ден ?

котка

Кучета се считат за защитници на хората. Котката не лае по минувачите, не им се нахвърля. Но именно тя предпазва дома  от проникването на истинското зло – крадeн от енергетика негативните същества  от демоничния свят, неканените гости, които вие не можете да видите.

Ние  си мислим, че решението да си вземем котка е наше. А всъщност котките  по определени причини са ни избрали точно нас и са ни назначили за своите стопани.

Защо  котката е дошла при вас?

Да определим крадeн от енергетика нейните „цели и задачи“ ще ни позволи астрологията: в зависимост от месеца, в който котката се е появила у дома, можем да кажем от какво се опитва да защити собствениците на дома.

Ако тя се е  засели у вас в месеца на Овена, значи  някой от семейството се нуждае от крадeн от енергетика енергийна подкрепа. Освен това котката, която е дошла  по това време, ще ви накара да се откриете към външния свят.

Вярно е и това обаче – котето „Овен“  ще ви  донесе много тревоги: може да избяга в средата на нощта, да драска по вратата по всяко време на деня и крадeн от енергетика да иска повече внимание. Докато  търсите своя  домашен любимец,  ще излизате по улиците или ще се  качвате на дървета  за да свалите  нещастното животно от клона. Но това е за ваше собствено добро: вашият дом и вие сте твърде затворени.

В месеца на Телец котката ще ви осигури защита от крадeн от енергетика загуба на енергия, от крадци, от загуба на материални ценности, от негативни емоции. Ако точно по  това време се е появила вашата котка, значи някой иска да ви ограби или да се опита да ви направи магия.

Всичко това се отнася не само за  апартаменти и къщи, но и за  крадeн от енергетика институции, офиси. Между другото, ако се притеснявате за пари, котката „Телец“ е способна да „зарежда“ вашия портфейл, спестовна сметка или кредитна карта. Погалете котето с тези символи на материален успех, нека те трият в тях гърбовете си и ги удрят с лапите си.

Котка, която се е появила в месеца крадeн от енергетика на Близнаци, ще избави  стопаните си от лоши връзки и ненужни хора у дома, а освен това тя отлично може да се справи с вашето главоболие и е в състояние да подобри паметта на собствениците: именно това  прави, когато мърка до ухото ви.

На студентите и учениците котката „Близнаци“ ще крадeн от енергетика помогне  да се подготвят за тестове и изпити. Ако процесът на обучение не върви добре – отделете на котката повече внимание, поиграйте с нея.

В месеца на Рака, както и в месеца на Телец, котката ще помогне да се преборите с негативизъм, свързан с имоти. Ако животинчето се е появило крадeн от енергетика по това време, значи в дома ви са се натрупали много неща, заредени  с негативна или застояла енергия.

Смело  хвърляйте всичко от шкафовете директно на пода – нека котката да се потъркаля в залежалите поли и блузи. А в същото време вие ​​сами ще разберете: какво си струва да оставите крадeн от енергетика и от какво има смисъл да се отървете.

В месеца на Лъва котките трябва да предпазват домакините си от ненужни харчове и от нахлуването на тъмни сили. В особено опасни случаи могат да се появят дори няколко котки, за да защитят вас и децата ви от разрушителни емоции и пагубни крадeн от енергетика привързаности.

През месеца на Дева, котките идват в дома на тежко болните, а също и на местата, където се налага тотален  ремонт. Те са най-добрите борци срещу господство на всякакви злини – както обикновени, така и астрални: мишки, хлебарки, и всякакви духове. Такива котки не остават дълго време в къщата: крадeн от енергетика това са „кризисни работници“. Те се появяват, вършат работата си и заминават на друго място.

В месеца на Везни котката ще се появи за да пази вашата къща и семейство от разпад. Тя  ще ви помогне да се справите с негативизма и уроките на други хора, от клевети, ще ви крадeн от енергетика предпази от загуба на  имот – особено ако някой ви съди за това .

Ако котката се е заселила у  вас по това време, ви съветваме да застраховате къщата срещу всички възможни щети и за всички възможни случаи, а животно, което идва  при вас по това време, показва възможна смяна крадeн от енергетика на жилището, дори и  със  съдебна намеса: принудителна продажба, размяна.

крадeн от енергетика

В месеца на Скорпион котката целенасочено се бори с черна магия, която сега е особено силна. Появата на четирикракия магьосник показва директно силно негативно въздействие, най-често насочено към някой  от двойката ( заклинания, магии).

В месеца на Стрелец  котка рядко идва в къщата, но ако това се случи, смятайте това крадeн от енергетика за сериозно предупреждение: към къщата ви е насочена негативна енергия от страна на властимащ човек или от псевдорелигиозни секти.

В  месеца на Козирог котката ви казва, че сте  твърде много затворени и е време да пуснете още  някой друг в жилището. Ако в този момент самотна жена стане стопанка на крадeн от енергетика котка, знайте: в близко бъдеще тя няма да  може да се ожени или да се сприятели. Не вземайте котката, по-добре се опитвайте да се разделите със самотата колкото е възможно по-скоро, като преобразите себе си и дома си.

В месеца на Водолей котката внася в живота ви вятърът на свободата и промяна. Тя  буквално е готова да ви изгони от къщата, ако не спрете да се изолирате, ако не разширите кръга си на общуване.

В този месец крадeн от енергетика котката е готова да създаде  котешка детска градина в дома ви, за да запълни пространството със свежа енергия. С всички сили тя ви показва, че в къщата ви няма достатъчно топлина, любов и приятелски отношения.

През месеца на  Риби котка ще се настани до огнището ви, ако от него идва  крадeн от енергетика остър мирис на самота, ако на вашият дом е начертан магически знак за овдовяване или за  „венец за безбрачие.“ През този месец котките идват в къщите на магьосници, като им помагат да извършват магически ритуали.

Хората с лоша карма мразят котките

Повечето нормални хора се крадeн от енергетика отнасят към котките много положително, но някои изпитват към тях с нищо необяснима враждебност. Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им. На пръв поглед, какво от…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 крадeн от енергетика т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT