Хората с лоша карма мразят котките

IMG_0432

Повечето нормални хора се отнасят към котките много положително, но някои изпитват към тях с нищо необяснима враждебност.

Котките ги дразнят, нервират ги, пречат им. На пръв крадeн от енергетика поглед, какво от това? Е, хората не обичат котки, това си е техен личен въпрос! Може би е така, но не съвсем: „Това е повод да се замислим сериозно“!

Домашната котка, заедно с кучето, живее до човека от незапомнени времена. Но ако предназначението на кучето изначално е ясно и разбираемо крадeн от енергетика – лов, охрана, с котките всичко е много по-сложно.

Унищожаването на малки вредители като плъхове и мишки може да се нарече съпътстваща услуга, а главното предназначение на домашната котка въобще не е в това. Котката има уникална биоенергийна система.

Тя е в състояние фино да се настройва на околното биополе крадeн от енергетика и дори да резонира с него, като по този начин го коригира, а ако е необходимо – захранва, като в изключителни случаи дори напълно го възстановява.

Историите на собственици на домашни котки за това как след общуване със своя любимец им е изчезнало главоболието, нормализирало се е кръвното налягане, не крадeн от енергетика са басни. Всеки здравен проблем в нашето тяло винаги се проявява като нарушаване на енергията на аурата, котката чувства това и се втурва на помощ.

Но с това талантите на тези космати красавици не свършват. Котката е в състояние да служи като своеобразен показател за благосъстоянието на човека. Когато в крадeн от енергетика живота ни всичко е в ред, котката, която живее наблизо е спокойна, тя спи много, не пренебрегва хигиената си и има добър апетит.

Ако обаче безпричинно започне да нервничи, не се грижи за себе си, не яде, това означава, че с вас нещо не е наред. Обикновено всички чувствителни котки крадeн от енергетика реагират на кавги в семейството, а освен това те винаги вземат страната на несправедливо пострадалия в тези конфликти.

Ако, например, несправедливо сте наказали детето си, бъдете сигурни, че котката ще иде при него и с мъркане ще се опита да го успокои, да възстанови неговото психическо равновесие.

И сега най крадeн от енергетика важното. Както всяка фина връзка, връзката между  човека и котката е двупосочна. Котките ни чувстват, но и хората чувстват много добра котките. Ето защо безразлични към тях хора почти не се срещат. Или симпатия или антипатия.

Със симпатията всичко е ясно, но с враждебността … Според наблюдения на специалисти, 90 крадeн от енергетика процента от закоравелите алкохолици не могат да понасят котки, по-голямата част от жените, чийто личен живот не е особено благополучен, редовно и не на място категорично заявяват: „Мразя котки!“, децата, подложени на насилие в семейството или в училището, прехвърлят обидата си към бездомните или кварталните котки.

крадeн от енергетика

Такива примери има достатъчно. Може да се каже със сигурност, че у човек, чиято крадeн от енергетика карма не е съвършена, котките предизвикват негативни емоции. Такива хора трябва сериозно да се замислят за това как да променят живота си, за да стане по-лек и по-щастлив.

И след това котките няма да предизвикват у тях нищо друго, освен усмивки.

Вижте кои са главните причини, поради които нямате толкова пари, колкото ви се иска

А има и хора, крадeн от енергетика които не изпитват финансови проблеми,   имат много пари и могат да си позволят всичко, което  иска душата им. Вероятно всеки от нас изпитва естествената потребност…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT