Кого застига фаталното Кармично наказание?

getImage

Без значение е от какво или от кой точно сте недоволни – „шеф-идиот“, правителството или президента. Вие сте недоволни от несъвършенството на света. Светът е Божие творение, крадeн от енергетика така че не сте доволни   от Господ.

Угодни на Бога са само тези, които се радват на текущия момент, а не онези , които вечно се оплакват и винаги мърморят злобно.

Със сигурност във вашата среда има хора, които постоянно се оплакват от съдбата си – винаги нещо крадeн от енергетика не им е наред, те обвиняват съседите, колегите, шефовете или правителството, но не и себе си. И те не знаят, че за всичко, което се случва с тях, са виновни самите те. Сега малко повече информация по този въпрос.

Всеки жител на Земята има душа – така наречената „елементарна частица“ крадeн от енергетика с Божественото, която рано или късно ще достигне по-високи нива на съществуване. Ясно е, че тя трябва да ги заслужи. Ето защо душата заминава за Земята, където започва процесът на „възпитание“ и „пречистване“ (често чрез страдания).

Основната задача на човека е да не съгреши. Това е възможно само за светците крадeн от енергетика и лечителите на много високо ниво. А това означава, че ние сме били тук не веднъж, и не два пъти.

Какво е грях?

Библията говори за седем смъртни гряха. Всъщност, идеята за греха е малко по-широка от тази, дадена в „Книгата на книгите“. Грях – това е всяко негативно чувство, крадeн от енергетика което човек изпитва към света около себе си.

И без значение от какво или от кой точно сте недоволни – „шеф-идиот“, правителството или президента. Вие сте недоволни от несъвършенството на света. Светът е Божие творение, така че не сте доволни и от Господ. Угодни на Бога са само тези, които крадeн от енергетика се радват на текущия момент, а не онези , които вечно се оплакват и винаги мърморят злобно.

Какво е  това съдба?

Мнозина вярват, че съдбата се дава от Бога още преди раждането. Въз основа на това, съдбата е някаква константа, която не може да се променя. В действителност, това не крадeн от енергетика е така!

Съдбата, или в източното разбиране „карма“, означава „действие“. И ако е така, своята съдба всеки сформира сам с мисли, думи и действия. Това ни напомня на известната поговорка „Всеки човек е ковач на собственото си щастие“.

В контекста на тази статия, може да се добави „Или нещастие.“
Нашите крадeн от енергетика мисли и действия (или бездействия), добри или лоши думи, могат да се върнат като „бумеранг“ само след няколко часа. А до „разплатата“ могат да изминат и няколко години. Това се нарича „Карма“ – верига от причинно-следствени връзки, които сформират бъдещето.

И тогава ще се оплаквате от жестокостта на съдбата, която ви е изпратила мизерия и нещастия. Мнозина ще обвиняват Бога. крадeн от енергетика Това също е грешно: той ни е създал със свободна воля, а самият той само наблюдава (до известно време) целия свят.

Резервоарът на кармата

Кармата може да бъде „родова“ и „заработена.“ Първият вид карма човек носи в сегашното си въплъщение от миналия си живот. Смъртта може да освободи само от крадeн от енергетика земните дългове, за всичко останало ще трябва да се плаща! Как се появява заработената карма, трябва да се разгледа по-подробно.

Всеки човек до известна степен идеализира света: децата трябва да се учат добре, шефът трябва да бъде мъдър, властите да показват доброта и отзивчивост. Всяка такава идеализация по същество е крадeн от енергетика грях, защото така ние съзнателно или несъзнателно протестираме срещу несъвършенството на света.

Тези идеализации се унищожават, като попадаме в ситуации, в които всичко се случва точно обратното. Например, жена категорично не приема алкохола и си е създала настройката „Аз никога няма да се омъжа за алкохолик“.

След това Висшите сили крадeн от енергетика и изпращат съпруг, който рано или късно ще се пропие ще започне да я тероризира. Поради тази причина в приличните семейства се появяват деца, които стават престъпници, наркомани. Това не е нещо друго, а кармично възпитание.

Ние всички имаме свой „съд на кармата“, или казано по друг начин „склад за крадeн от енергетика преживявания.“ Това не е физически обект – в този съд се трупат греховете. У по-голямата част от хората, живеещи сега на Земята съдът с карма е запълнен на 60-75%. Ако пълнотата му достигне 90% – Висшите сили ще ви отнемат живота. Начини да направят това имат достатъчно: сериозно заболяване, злополука, крадeн от енергетика и много друго.

Далеч по-малко хора имат кармичен съд, запълнен на 15-40%. Това са лечители, мисионери, ревностни вярващи, и тези, които изпълняват специални упражнения за изчистване на негативните крадeн от енергетика чувства.

Как мислите програмират бъдещето

Нашите мисли с много висока прецизност програмират бъдещето ни. Ако си мислите: „Аз нямам достатъчно пари“, Висшите сили изпълняват вашето желание, създавайки ситуации, в които наистина няма да имате материални средства.
В момента, в който в съзнанието ви проникне негативизъм, трябва да го замените с крадeн от енергетика противоположна мисъл. „Аз имам много пари, всеки ден Вселената ми изпраща нови богатства!“

Не осъждайте другите хора. Подсъзнанието не прави разлика между „външно“ и „вътрешно“. Така че думите „той е лош“, се превеждат в „Аз съм лош“ с всички произтичащи от това последици. Ето тук може да се направи паралел крадeн от енергетика с Библията: „Не съдете, за да не бъдете съдени“!

Надяваме се, че нашата кратка статия ще ви помогне да преразгледате своето светоусещане и да станете поне малко по-щастливи.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване крадeн от енергетика е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT