10-те вида жени, които се харесват на мъжете!

25488788_2044079232488832_724669077_nМъже и жени … Ние се привличаме  един   друг, но в същото време сме толкова различни. Мъжете и жените се опитват да се разберат един друг, но между тях винаги   остават мистерии. Вероятно така го е замислил Творецът!

Винаги сме се измъчвали от въпроса „Каква жена е идеална за мъжете?“ Важно е да се отбележи, че всеки човек е специален, всеки има различни вкусове кра дeн от ен ер джи и предпочитания. Ето защо всеки мъж има своя представа за идеалната жена. Въпреки че мъжете и жените общуват и изразяват своите емоции по различни начини, има нещо общо за всички. Всеки иска да обича и да бъде обичан!

Днес ние подготвихме списък с видовете жени, които  най-много се харесват на мъжете!

1. Момиче-дете

Мъжете смятат, че тези жени са весели и игриви! Страхотно е да кра дeн от ен ер джи се влюбваш като дете!

жена

Мъжете харесват тези момичета, защото искат да се поглезят с тях в  леглото!

7. Уверени дами

Уверената жена е мечтата на всички мъже. Мъжете обичат тези жени, защото са уверени в себе си, в своите качества,  обичат себе си и знаят какво искат.

8. Майки

Понякога мъжете се нуждаят от втора майка в живота си. Защото те са свикнали кра дeн от ен ер джи някой да се грижи за тях и да ги обича. „Големите момчета“  се нуждаят от собствена майка!

9. Звезди

Всеки мъж обича звездните момичета. Мъжете обаче само гледат тези жени и се страхуват да се доближат до тях.

10. Нетрадиционна жена

Мъжете намират тези жени за привлекателни. Те харесват тяхната „странност“ в добрия смисъл на думата. Мъжете смятат, че нетрадиционните жени са сексуални и весели!

кра дeн от ен ер джи

https://betterme.tips/9503-10-types-women-men-most.html#9503

3-те идеални жени за брак според техния зодиакален знак

Зодиакалните знаци  разказват кра дeн от ен ер джи много неща за личността на човека. Ако сте мъж, който  планира да направи предложение за брак, тази статия ще ви помогне да разберете доколко правилен  е  вашият…

защищено INVITEXT