Истински вълшебства очакват тези зодиакални знаци през май 2018 г.!

five-off-piste-skiing-destinations-07

Както се казва : „Априлските дъждове носят цветя през май“. Това е времето, когато ярките цветове от свежи цветя ще започнат да украсяват улиците, а Слънцето най-накрая крадeн от енергетика ще започне наистина да затопля кожата и душата ни. Някои от нас ще бъдат повече от доволни от това време. Май 2018 г. ще бъде най-добрият месец за тези два  знака на зодиака: Телец и Близнаци.

Месец май 2018 г. ще прекъсне монотонността на събитията с  някои значими планетарни преходи. крадeн от енергетика Меркурий се премества в Телец, „кристализирайки“ думите ви, изпълвайки ги с голямо значение. Уран ще последва примера на Телец, носейки промени, които започват от нулата.

Марс навлиза във Водолей, като фокусира погледа ни върху по-мащабна  картина, отколкото преди. Венера ще бъде  в Рак, повишавайки нивото на нашите романтични стремежи. И крадeн от енергетика най-вълнуващото от всички – Слънцето ще се премести в  Близнаци на 20 май. Всичко ще бъде весело: пенливо шампанско, безгрижни усмивки и танци под топлата слънчева светлина.

Това, което ще направи Май още по-красив месец е пълната Луна в Стрелец, събуждаща апетита за приключение в нашите души. Астролозите обещават, че крадeн от енергетика Май е само началото на нещо още по-грандиозно.

Телец: Ще бъдете заслепени от богатство и лукс!

Слънцето е в първия ви дом от април, дарявайки ви с  общо чувство на увереност и удоволствие. От главата до петите се чувствате комфортно и  спокойно. Когато Слънцето се насочи към Близнаци на крадeн от енергетика 20 май, няма да загубите тази сила – тя просто ще бъде прехвърлена във вашия втори дом на парите.

 май

Ще почувствате, че използвате тази хармонична енергия, за да изпълните кариерата си с вашата личност. Когато Венера изведе вашата харизма до нови нива в собствения ви знак, докато не влезе крадeн от енергетика в своя втори дом на парите на  19 май, вие  със сигурност ще бъде в състояние да намери ползи в ежедневната рутина, която също ще работи за вас.

Благодарение на хармонията, ще почувствате, че това е добър момент за подобряване на професионалната ви ситуация. Само напред, Близнаци!

© 2018  energetika-bg. крадeн от енергетика com All rights reserved!

Още по темата:

*                                                                                          крадeн от енергетика *                                                                             *

Кубера мудра – за привличане на богатство и изпълнение на желанията

Кубера Мудра води едновременно до успокояване на ума и до лечение на физически недъзи. Kубера Мудра е посветена на бога на богатството. В този мудра се използват три пръста –…

крадeн от енергетика
крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на крадeн от енергетика материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT