сб. апр. 27th, 2024

Падналите Ангели, блуждаещи в тъмнината: Знаците на зодиака, които често избират грешния път…

Ако всички хора, според хороскопа, са толкова добри, тогава откъде ни застига толкова много негативизъм? Защо постоянно се сблъскваме с предателство, а хората ни мамят и манипулират? И всеки от нас поне веднъж в живота си е играл ролята на паднал ангел, просто някой е успял да се издигне, да излезе на светлината, а друг продължава да се скита в тъмните лабиринти.

В момента на  раждането на човек планетите във Вселената създават уникален модел, който по много начини определя нашето бъдеще. И двама човека, родени в една и съща година и ден, могат да имат противоположни характери. Макар че като цяло, по някакъв начин те ще си приличат.

Съдбата е лабиринт, тя подсказва, насочва, но кой път да изберат – хората решават сами. Понякога се поддават на изкушението и правят фатален завой.

В началото всичко върви гладко, но пътят е избран и бавно води надолу, към тъмнината. А тъмнината понякога е много по-съблазнителна от светлината.

Разбира се, винаги има път назад, но само който е силен, може да се пребори с падналия ангел в себе си и да започне всичко от нулата.

Няколко знака на зодиака попадат в групата на най-големия риск, поради техните понякога прекомерни амбиции, желанието да напреднат или желанието да получат всичко наведнъж без да се напрягат особено. Въпреки че да падне, да направи фаталния завой, може абсолютно всеки.

Скорпион

Златната среда за него не съществува, Скорпионът е знак на крайности. Всичко трябва да е или правилно, или да тръгне по пътя на тъмнината. Само черни и бели цветове и без полутонове.

Защо избира тъмния път? Според него в този момент – това е единственият правилен избор. Изгубил вяра в хората, познал предателство от всички възможни страни – Скорпион ще се ожесточи.

Той ще бъде сигурен, че се отнася към хората така, както заслужават. И дори при падането си, той ще надмине всички. Той ще бъде хищнически изобретателен, неговото отмъщение ще бъде рафинирано и добре замислено. Да полети нагоре и да осъзнае грешките си, той може само по собствена воля. И никой на ​​света, колкото и да се старае, не може да повлияе на Скорпиона.

Овен

Твърде много „искам“ го следват по петите му. Овенът понякога не се замисля за моралните аспекти, за последствията и като молец лети към центъра на огъня. Силата на моментните му желания е твърде голяма.

Сега му е хубаво, а утре – каквото бъде. И пътят на падналия ангел може да носи удоволствия и изглежда, че всичко е наред. Животът е такъв, че разплатата може да дойде след година. Когато човекът вече е успял да се потопи изцяло в мрака.

Но една от характеристиките на Овена е да не се обезсърчава. И поучителното падане може да го тласне към още по-бързо издигане. Жаждата за промяна, хазартност и способността да зачертава  всичко, помагат на Овена да се освободи от здравата мрежа на тъмнината.

Близнаци

Обича да контролира съдбата, да играе на чувства и да манипулира. И след като се заиграе, Близнакът няма да забележи полета си в бездната. И въпреkи, че толкова добре разбира непознатите хора, той може много дълго да не забелязва своите заблуди.

Самонадеяността управлява Близнаците, увереността – той прави всичко правилно и не може да сбърка. Всъщност, маската на падналия ангел вече се здраво е залепнала за него.

Близнаците могат да излетят до светлината чрез способността си да помнят абсолютно всяка дреболия. В един момент подсъзнанието им услужливо ще му нарисува целия му път на падане. И тогава в един миг кардинално се променя неговият мироглед, а падналият Ангел се променят драматично, преодолявайки всякакви препятствия, чупейки крилете с, бързо се втурва към светлината.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post