сб. апр. 27th, 2024

Знаците на зодиака, които не знаят какво това е вярност!

By energetic фев. 8, 2024 #вярност #зодиак
http://theladies.ru

 

Те се оглеждат скришом настрани много по-често от другите!

Невъзможно е да се оцени лоялността на човек само по зодията му, но да си наясно означава да си въоръжен…

Риби

Рибите са типичен представител на водните знаци на Зодиака. Може би жените Риби няма да ви изневерят в буквалния смисъл на думата, но определено ще флиртуват с други.

Момичетата, родени под този знак, могат да изневерят на мъж, с когото нямат много дълга връзка или са неясни по някакъв начин. Ако Рибите не са уверени в партньора си, тогава нарушаването на верността не може да бъде избегнато. Разбира се, някакъв фактор може да ги задържи, но това е малко вероятно.

Телец

Втората земна зодия в нашия списък с най-неверните съпруги и момичета. Телците са амбициозни дами, които имат явно предразположение към изневяра, защото винаги се заглеждат по други мъже. Когато са влюбени, те принадлежат изцяло на един мъж, но минава малко време и Телецът отново става алчен за комплименти и внимание на другите.

Жените Телци не се задържат дълго с богати, но скучни мъже.

Номер едно по изневери – Стрелец

Стрелците могат да се уморят от любовната игра по всяко време. Тези дами са толкова непредсказуеми, че просто оставаш изумен. Те могат да се променят на всеки етап от връзката, дори ако сте женени или просто сте заедно от дълго време. Ако имате деца, знайте, че това няма да спре тези пакостни момичета да търсят нови приключения и усещания. Те се връщат и не само при вас. Остава чувството, че искат да притежават всички мъже едновременно.

Когато ги изоставят, те изпълват всичко със сълзи. Те си отмъщават, правят гадни неща, но след това пак могат да се върнат при вас, ако искате. Лоялността за такива жени и момичета е временно и много крехко понятие. Те са интересни, но това не е нещо, върху което трябва да се фокусирате за себе си. Не очаквайте от тях честност. Те ще ви лъжат в очите и ще ви казват, че всичко е наред.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post