пн. апр. 29th, 2024

10 февруари – Магическото Новолуние на смелите желания!

Новолуние е фаза на Луната, в която Луната е между Земята и Слънцето, а невидимата й част е обърната към Земята.

Това е символ на ново начало, прераждане и обновление. Новолунието се свързва с поставянето на нови цели и стартирането на нови проекти…

Преди Новолуние (особено три дни преди пика) може да се появи невероятна умора, апатия, нежелание да се прави каквото и да било, някои разочарования и тежки мисли.

Батерията ви просто се е изтощила.

Но нищо! Такъв е периодът. Това време е необходимо на всеки от нас да се обърне към себе си, да анализира много ясно състоянието си и да извади необходимото и важното, което наистина ще се превърне в ключова цел, пътеводна звезда, източник на енергия и лост за интерес с вдъхновение .

Не забравяйте да почистите пространството от боклук, счупени неща, остарели дрехи и всякакви ненужни дрънкулки. Използвайте огъня на свещите и звъна на камбаните, за да изчистите енергийното поле от натрупани мисли, тревоги и умора.

Почистваме паметта на телефона от ненужни снимки, милиони екранни снимки и приложения, които не са отваряни дълго време.

Изчистваме вътрешното пространство от негодувание, желание за отмъщение, гняв, разочарование, липса на вяра в собствените сили и възможности.

Изчистваме намеренията си от ненужни желания и мечти и наложени отвън цели.

Сега е моментът да правите планове и да планирате бъдещето. И за да бъде перспективата чиста, отворена и обемна, трябва да се отървем от всичко, което пречи на пътя към нещо ново, наистина твое, невероятно и мащабно.

Редът във всички области и спектри на живота е вашият ключ към успеха през тази година.

Колкото по-ясно визуализирате картината на това, което искате, искате да постигнете и към което се стремите, толкова по-бързо и по-лесно ще стигнете до тази цел.

 

Така че не забравяйте да подредите списъците си с желания.

Ако съставите карта на желанията (добър период за това ще започне на 11 февруари), тогава не забравяйте да помислите сто пъти кои сектори и какво поставяте. И не нарушавайте баланса. Не трябва да има няколко снимки в сектора работа/кариера, а само една в сектора личен живот. Баланс във всичко.

Най-добре е да направите няколко списъка с желания и намерения (списъците могат да бъдат подготвени преди деня на новолунието или можете да се посветите на тази прекрасна и трансформираща дейност точно на 10-ти)

За 5-10 години (кой искате да видите себе си, кой е около вас, какъв човек сте, къде живеете, какво правите, къде се стремите и т.н.)
За 1-2 години (какво започвате или продължавате да правите, в какво участвате активно, къде отивате да учите или работите, какво се случва с личния ви живот и здраве и т.н.)
За следващия месец (какво започвате след пика на Новолунието, какво поемате и вече не отлагате и т.н.) В този момент не забравяйте да напишете конкретни стъпки, които със сигурност ще изпълните.

Направете бележка в края на всеки списък. Препоръчително е да напишете думите си от сърце и душа, но нещо подобно: „Нека бъде така и още по-мощно, по-изобилно и по-добре“, „За всичко, енергията на Вселената и волята на Бог. ”

В нощта срещу събота, 10 февруари, поставяме прозрачна чаша с вода на прозореца, нашите списъци с желания под стъклото (тези, които се подготвят предварително), а също така отваряме портфейла си.

Сутринта на 10 февруари, веднага след като се събудим, се усмихваме, протягаме се сладко и включваме вътрешния си радар, за да приемем добротата и изобилието. Отиваме до прозореца и пием лунна магическа вода, казвайки мислено или на глас в сегашно време онези думи, които ще станат мощни стимули, амулети, утвърждения и подкрепа за вас.

Това може да е глобално желание. Това може да е благодарност за всичко, което имате и неговото увеличаване. Важно е тези думи да се изричат ​​от сърце и душа.

Сега е много добре да се оставите, да кажем, на свобода. Отпуснете се, оставете всичко да тече и да се случва, така че в този момент вашата вътрешна креативност, вдъхновение, смелост и вълнение да се прехвърлят в нова вълна от прекрасни перспективи!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post