нд. апр. 28th, 2024

Луна в Близнаци: Пътят към забавлението и прозрението

Този понеделник Луната в Близнаци ще ви даде шанс да се справите с живота – с хумор и проницателност.

Сега повече от всякога е време да излезете от гардероба си и да опитате нещо ново. Тази Луна носи със себе си енергията на прибързаното бърборене, куп идеи и внезапни прозрения. Това е като табелка „Отворено“ за вашите бъдещи приключения.

И също така, под влиянието на затъмненията, които наскоро ни посетиха, като салата в трапезарията, възникват въпроси за вашата независимост и избора между самочувствие и страх.

Но не се притеснявайте, дори и да сте потънали в мислите си, в Близнаците винаги има изход.

И не само Луната се усеща тук. В небето тече истински астрологичен карнавал с Юпитер (разширяване) и Уран (промени). Сатурн се движи напред, Плутон в квадратура на лунните възли. Декември е като пързалка на въртележка. Време е да вземете решения и да ги приложите.

На 27 ноември към обяд Луната ще стане пълнолика. През това време може да се почувствате напълно енергични и живи. Това е като подчертаване на намеренията, които поставихте преди две седмици при новолуние в Скорпион – за сила и усещане за вашата привлекателност.

Така че, ако сте доволни от резултатите от вашите намерения, насладете се на това време. Но ако все още не знаете какво правите или, не дай си Боже, не сте предприели нищо, за да промените нещо, може би е време да вдигнете задника си от дивана.

Но бъдете внимателни: тази енергия може да причини безсъние поради бързото изостряне на съзнанието. Някои може да започнат да се държат като впечатлителни деца, тъй като преди скрити сенки от тяхната личност сега светят като електрическа крушка 💡 през нощта в отворен хладилник.

Ако сте доволни от резултатите, отпразнувайте ги. Но ако все още не сте, не се съдете твърде строго. По-добре отделете малко време, припомнете си намеренията и направете поне нещо, за да ги реализирате. В крайна сметка дори да признаеш, че имаш някакви проблеми, вече е крачка напред.

Сега имаме шанс да се отпуснем, да се забавляваме и да подправим малко скучния си живот.

Така че, ако последните ви няколко седмици са били по-добри от нов микс от коктейли от най-добрите бармани във вашия град, тогава всичко върви по план. Сигурно ви се струва, че животът ви е дарил със свежест и нови идеи.

Може дори да сте открили истина, която вие или някой друг се опитвате да скриете. Но всичко е наред, сега сте щастливи и спокойни, сякаш имате микрофон в ръцете си и сте водещ на собствената си сватба.

Но внимавайте, ако започнете да се държите като маниак в магазин за секс играчки. Можете да прекалите с това пълнолуние – твърде много страст, твърде много егоцентризъм.

Това пълнолуние е като билет за майсторски клас по свобода и избор. Само не забравяйте, че е по-добре да насочите страстите си към творчеството, а не към страстни дебати за това кой ще изтича по-бързо до щанда за бира след обявяването на намаленията на миналогодишната бира 🍺.
Като цяло, забавлявайте се, вдигнете чаша за вашите желания и не забравяйте, че вие ​​сте режисьорът на живота си!
Алекс.

 

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post