Фаталните страсти, които предизвикват тежки болести и недъзи

страсти

На енергийно ниво  това е лесно да се обясни: за всички чувства и емоции в нашето фино тяло, наречено астрал, отговаря сърдечната чакра.

Причините за възникване на крадeн от енергетика някои особено опасни болести са много по-дълбоки, отколкото някой може да си представи. 7 -те основни страсти, които водят до заболявания, е необходимо да премахнете от съзнатието и живота си, защото именно те така често се превръщат в източник на всякакви злини.

Постоянната скръб трови въздуха

Дори и преди 100 крадeн от енергетика години диагнозата на лекаря „смърт от скръб“ е била разпространена и не е предизвиквала никакви въпроси. В днешно време много хора са забравили, че силната тъга е способна да убие човек за кратко време. Тъга и радост присъстват в живота ни, като са негова неразделна част.

Но дълбоко заседналатa, неизречена, крадeн от енергетика разяждаща скръб или обида, на фин план заемат цялото място в живота, принуждавайки човек постоянно да мисли за нейната причина, да „диша“ само нея. Това състояние постепенно води до разрушаване на белите дробове, както на човека, който не може да се измъкне от нея, така и на неговото семейство. Не крадeн от енергетика е чудно, че отчаянието е един от седемте смъртни гряха, заедно с убийството.

За да продължите да живеете пълноценен живот и да освободите в него място за щастие, трябва да се освободите от причината за постоянна тъга. В края на краищата, без значение какво се е случило в миналото, животът крадeн от енергетика трябва да продължи.

Гневът е взривно устройство

Забелязали ли сте, че по време на бурен скандал или потиснат, но кипящ вътре във вас гняв, дясната страна на тялото леко се вцепенява, стомахът се свива, и се появява горчив вкус на езика?

Причината за това е, че гневът, като взривно устройство, крадeн от енергетика разкъсва на парчета енергията на чакрите, които отговарят за волята и спокойствието. Тя се намира в коремната област. Токсичната енергия на гнева след експлозията засяда в коремната област, създавайки блок. Това в крайна сметка води до тежко увреждане на черния дроб.

Завистта убива радостта и любовта

Като завиждаме на чуждите крадeн от енергетика успехи ние си мислим, „Какъв късмет! Бих искал и аз! „За съжаление, много малко хора знаят, че Вселената не разпознава такова силно емоционално, но неясно послание. И вместо полза, завистникът получава всичките скрити проблеми, болести и нещастия от този, на който завижда.

Огромната топка с отрицателна енергия удря по астралното крадeн от енергетика и физическо тяло, което води до много заболявания. Първите, които страдат, са биологичните филтри: черния дроб и бъбреците.

Изводът е ясен: не завиждайте.

Сълзите привличат горчивина

Сълзите са един много силен процес, който ни помага да изхвърлим от себе си негативни емоции. Но мощният инструмент е полезен само в изключителни случаи.

Ако се просълзявате за всеки дребен и незначителен повод, крадeн от енергетика това може да доведе до поражение на сърцето и неговата обвивка. За да избегнете това, трябва да се научите да се контролирате и да се смеете по-често, като превключите повечето емоции от сълзи на смях.

Страхът изсмуква жизнените сили

Страх от неизвестни бъдещи или събития от миналото парализират нашата енергийна крадeн от енергетика сигурност, като ни правят уязвими.

Чакрата, отговаряща за волята и защитата започва да работи неправилно, улавяйки и задържайки енергия, вместо да и позволи да се движи свободно. Рано или късно, такъв мощен блок води до препълване на чакрата с тежка енергия. Във физическото тяло това води до диабет, заболяване на крадeн от енергетика жлъчката и стомашни язви.

И Прекомерната радост не носи щастие

Ние знаем, че положителните емоции – са нещо хубаво. Те ни подкрепят през целия живот, помагат ни да крадeн от енергетика започнем и да развиваме приятелства, да изграждаме отношения със семейството и близките си. Но дори и радостта не винаги ни носи полза.

„Сърцето е щастливо да болка“, „сърцето се свива от щастие“ – смисълът на тези фрази, най-малко веднъж, е изпитвал всеки един от нас. След изблика на бурна радост крадeн от енергетика от някое събитие, се чувстваме опустошени. Лекарите са доказали: прекалено силните емоции водят до сърдечно-съдови заболявания, най-вече до инфаркт.

На енергийно ниво, това е лесно да се обясни: за всички чувства и емоции в нашето фино тяло, наречено астрал, отговаря сърдечната чакра. Когато ние енергично изразяваме емоции на радост, тази крадeн от енергетика чакра не може да се справи с огромния поток от енергия, рязко насочена в нея, не издържа на натиска и избутва жизнената енергия в нищото. Това води до сърдечно-съдови заболявания.

Практици и духовни учители призовават за постоянно равновесие във всички емоции, независимо дали са от радост или тъга.

Прекомерната грижи крадeн от енергетика за децата ще вкара в гроба родителите

Децата идват на този свят макар и безпомощни, но независими личности с тяхна съдба. Ако родителите продължават прекалено настойчиво да се грижат за тях и след като са станали самостоятелни, то жизнените им сили изтичат като бурен поток, отразявайки се на физическото тяло крадeн от енергетика като ракови заболявания. Същото се отнася и за всеки човек, който проявява твърде много грижи.

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто крадeн от енергетика размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT