Искате да сте заедно с партньор от по-висше ниво? Бъдете готови за последствията!

Ако искате да изживеете живота си с човек със съзнание, по-висше от вашето, бъдете готови да изхвърлите всички свои съмнения, страхове, навици, стереотипи на мислене и поведение.

Защото този човек, преди да се срещне с вас, се е движил напред с висока скорост, и няма да спре заради вас. Може да се забави за кратък период от време. Но той няма да намали своята скорост кра дeн от ен ер джи за да започнете да се чувствате по-комфортно с целия боклук в главата си.

Бъдете готови да изпитате чувство на неадекватност.

Защото, движейки се със скорост 5 км в час, вие сте срещнали човек, който лети със 70 км в час. И ако не сте готови да вървите напред по-бързо и по-ефективно, изхвърляйки целия си боклук за да настигнете партньора си – не очаквайте той да кра дeн от ен ер джи намали скоростта си до вашето ниво.

Защото връзките са преди всичко пълно взаимопроникване и съвместно творчество, а не училище за бавноразвиващи се.

А когато един от партньорите не се ускорява, то този, който се движи през цялото това време със скорост от 70 км в час, ще трябва да продължи. Ще се откъсне и ще отлети напред и нагоре. А партньорът, избрал да остане със кра дeн от ен ер джи своите навици и стереотипи, ще пропусне шанса си да постигне това, за което е мечтал, когато е призовал към себе си високо развит партньор.

Бъдете готови да отворите мозъка си, да изхвърлите целия боклук оттам.

И да правите това денонощно. Защото човекът с висока автоматична скорост постоянно открива и изхвърля боклука от себе си, без да мисли, че това може да е трудно. Защото за кра дeн от ен ер джи този човек смисълът на живота е в ефективно развитие и самопознание.

В крайна сметка, колкото по-бързо е развитието, толкова по-силна и по-дълбока е възможността да се изрази Източникът на Единния.

И в този случай на везната на такъв човек ще се намират две неща: да се движи напред към целта или да забави, за да види дали мозъкът ви се е събудил.

Осъзнаването на отговорността кра дeн от ен ер джи у този, който изостава, се крие в подсъзнателното искане към „Бързия“ постоянно да  забавя.

„Аз съм това, което съм. Трудно ми е. Аз така съм свикнал да живея. Развивай се сам, а аз ще се развивам по свой начин. Не мога. Не знам защо. Просто не ми се получава. Забравям. Това са навици.“ И така нататък.

Въпрос:

– А защо тогава поискахте да имате високо кра дeн от ен ер джи развит партньор?

Ако НЕ сте готови да изхвърлите всичко ненужно и да продължите напред, пуснете този, който е готов заради вас да забави темпото си. Но ако сте ГОТОВИ завинаги и безвъзвратно да промените живота и себе си – направете го, а не мислете за това!

И ако това се случва година, две, три .. човекът с високата скорост се забавя и става не толкова кра дeн от ен ер джи бърз. Когато молите партньора си да забави заради вас, бъдете наясно, че колкото по-дълго се колебаете, колкото по-дълго мислите, толкова по-бързо ще гасне искрата в Бързия, който в името на любовта и вярата в силите ви е решил да забави. И скоро няма да видите в него всичко онова, заради което сте го призовали в живота си.

На везната у Бързия също така са поставени: кра дeн от ен ер джи отговорност, защото трябва да избира между Вътрешното си желание да се движи напред към Източника, по-бързо и по-лесно – и вие, който мислите и чакате – кога у вас ще се събуди желанието да се Развивате?

Сега, само изчакай, то ще се събуди и определено ще мога да те настигна, повтаря „Бавният“. „Бързият“ само въздиша и усеща как угасва искрата. Той знае, че ще настъпи кра дeн от ен ер джи пределът, след който ще трябва да напусне „Бавния“, защото копнежът към Източника е всичко, което наистина има.

Любовта на партньора е временна, материалните ценности са временни, а Копнежът към източника е вечен.

И „Бързият“ ще избере Източника – нещо, което винаги е правил. Той ще напусне Бавния и ще продължи. Защото по пътя си той вече е срещал множество „Бавни“ и „Неподвижни“. Това не е кра дeн от ен ер джи причина да спре.

Не манипулирайте „Бързия“ с такива фрази: Що за Високонапреднал си, ако не можеш да се забавиш заради мен? Как можеш да си тръгнеш, след като аз те обичам?“

Не манипулирайте с фрази за Любовта, когато самите вие не сте в състояние да отхвърлите своите стереотипи и навици, за да започнете да се движите по-бързо, избирайки Любовта, а не Страха. Защо човек с кра дeн от ен ер джи високо съзнание и отворено сърце трябва да жертва заради вас години от живота си? Вярвайки, че един ден ще се събудите?

И когато се събудите, ще можете да видите, че искрата в него е угаснала. Всичко, което имаше в себе си, той ви го даде.  Бъдете себе си. Избирайки себе си – Избирайте Любовта.

източник psychology-age

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

10-те нива на съзнанието – на кое ниво се намирате вие?

10-те кра дeн от ен ер джи нива на съзнанието – на кое ниво се намирате вие?

В езотеричните традиции е обичайно да се разграничават определени нива на съзнанието. Всяко ниво има собствено разбиране за истината. На какво ниво сте вие? 1. Физическото ниво на съзнание. На…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT