пт. апр. 19th, 2024

Искате да сте заедно с партньор от по-висше ниво? Бъдете готови за последствията!

Ако искате да изживеете живота си с човек със съзнание, по-висше от вашето, бъдете готови да изхвърлите всички свои съмнения, страхове, навици, стереотипи на мислене и поведение.

Защото този човек, преди да се срещне с вас, се е движил напред с висока скорост, и няма да спре заради вас. Може да се забави за кратък период от време. Но той няма да намали своята скорост за да започнете да се чувствате по-комфортно с целия боклук в главата си.

Бъдете готови да изпитате чувство на неадекватност.

Защото, движейки се със скорост 5 км в час, вие сте срещнали човек, който лети със 70 км в час. И ако не сте готови да вървите напред по-бързо и по-ефективно, изхвърляйки целия си боклук за да настигнете партньора си – не очаквайте той да намали скоростта си до вашето ниво.

Защото връзките са преди всичко пълно взаимопроникване и съвместно творчество, а не училище за бавноразвиващи се.

А когато един от партньорите не се ускорява, то този, който се движи през цялото това време със скорост от 70 км в час, ще трябва да продължи. Ще се откъсне и ще отлети напред и нагоре. А партньорът, избрал да остане със своите навици и стереотипи, ще пропусне шанса си да постигне това, за което е мечтал, когато е призовал към себе си високо развит партньор.

Бъдете готови да отворите мозъка си, да изхвърлите целия боклук оттам.

И да правите това денонощно. Защото човекът с висока автоматична скорост постоянно открива и изхвърля боклука от себе си, без да мисли, че това може да е трудно. Защото за този човек смисълът на живота е в ефективно развитие и самопознание.

В крайна сметка, колкото по-бързо е развитието, толкова по-силна и по-дълбока е възможността да се изрази Източникът на Единния.

И в този случай на везната на такъв човек ще се намират две неща: да се движи напред към целта или да забави, за да види дали мозъкът ви се е събудил.

Осъзнаването на отговорността у този, който изостава, се крие в подсъзнателното искане към „Бързия“ постоянно да  забавя.

„Аз съм това, което съм. Трудно ми е. Аз така съм свикнал да живея. Развивай се сам, а аз ще се развивам по свой начин. Не мога. Не знам защо. Просто не ми се получава. Забравям. Това са навици.“ И така нататък.

Въпрос:

– А защо тогава поискахте да имате високо развит партньор?

Ако НЕ сте готови да изхвърлите всичко ненужно и да продължите напред, пуснете този, който е готов заради вас да забави темпото си. Но ако сте ГОТОВИ завинаги и безвъзвратно да промените живота и себе си – направете го, а не мислете за това!

И ако това се случва година, две, три .. човекът с високата скорост се забавя и става не толкова бърз. Когато молите партньора си да забави заради вас, бъдете наясно, че колкото по-дълго се колебаете, колкото по-дълго мислите, толкова по-бързо ще гасне искрата в Бързия, който в името на любовта и вярата в силите ви е решил да забави. И скоро няма да видите в него всичко онова, заради което сте го призовали в живота си.

На везната у Бързия също така са поставени: отговорност, защото трябва да избира между Вътрешното си желание да се движи напред към Източника, по-бързо и по-лесно – и вие, който мислите и чакате – кога у вас ще се събуди желанието да се Развивате?

Сега, само изчакай, то ще се събуди и определено ще мога да те настигна, повтаря „Бавният“. „Бързият“ само въздиша и усеща как угасва искрата. Той знае, че ще настъпи пределът, след който ще трябва да напусне „Бавния“, защото копнежът към Източника е всичко, което наистина има.

Любовта на партньора е временна, материалните ценности са временни, а Копнежът към източника е вечен.

И „Бързият“ ще избере Източника – нещо, което винаги е правил. Той ще напусне Бавния и ще продължи. Защото по пътя си той вече е срещал множество „Бавни“ и „Неподвижни“. Това не е причина да спре.

Не манипулирайте „Бързия“ с такива фрази: Що за Високонапреднал си, ако не можеш да се забавиш заради мен? Как можеш да си тръгнеш, след като аз те обичам?“

Не манипулирайте с фрази за Любовта, когато самите вие не сте в състояние да отхвърлите своите стереотипи и навици, за да започнете да се движите по-бързо, избирайки Любовта, а не Страха. Защо човек с високо съзнание и отворено сърце трябва да жертва заради вас години от живота си? Вярвайки, че един ден ще се събудите?

И когато се събудите, ще можете да видите, че искрата в него е угаснала. Всичко, което имаше в себе си, той ви го даде.  Бъдете себе си. Избирайки себе си – Избирайте Любовта.

източник psychology-age

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post