пт. апр. 26th, 2024

„Космически ковчези“ са скрити под земята, за да евакуират хората при апокалипсис

Професорът, специалист по екзополитика, се опита да успокои човечеството, като каза, че ако се случи глобална катастрофа, огромни кораби са готови да доставят хората на безопасно място във Вселената.

Това съобщава Daily Star.

Огромни кораби, заровени под земята, са готови да евакуират голям брой хора, животни и растения от планетата в случай на глобална криза, каза професорът.

Професор Майкъл Сала е признат експерт по екзополитика, който изучава взаимодействието между човешката политика и извънземните дела. В миналото той твърдеше, че рептилите са готови да ръководят „фашистката“ система на Земята, но по-късно призна, че тази заплаха е била „неутрализирана“.

Сега, говорейки в подкаста Shaun Attwood Unleashed, ученият предположи, че огромни космически кораби ще бъдат готови да приемат хора, ако настъпи глобална катастрофа.

„Имам около шест източника, които ми казват за тези космически ковчези, които са на Луната, по цялата Земя и които също са в други части на Слънчевата система“, каза той.

„Един от моите източници в момента е в американската армия и е участвал в няколко тайни мисии, където всъщност се е качвaл на тези космически ковчези. Той е бил на космически ковчег в Атлантическия океан, а също и на Луната.

Майкъл продължава да дава точна дефиниция за това, което има предвид под космически ковчег, обяснявайки как тези мегакораби трябва да действат, ако възникне глобална криза, която ще направи Земята необитаема.

„Наистина изглежда като ковчег, както е описано в легендата за Ноевия ковчег. Това е много голям обект, като кораб, и е проектиран да евакуира голям брой хора, животни и флора по време на бедствие“, продължи той.

„Очевидно тези неща са заровени навсякъде по Земята. Те ще се активират, когато се окажем в исторически момент, в който нашата цивилизация се срива по отношение на смъртта на нашата екосистема поради някаква политическа, военна или географска катастрофа. Те са там като гаранция и са били поставени там от древните раси, които са имали идеи за последните времена.“

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post