сб. апр. 27th, 2024

Хищници и агресори: най-злите и коварни жени според знака на зодиака

Проверете обкръжението си!

Под какъвто знак е родена една жена, такъв е нейният характер …

3 място: жена Стрелец

Тя е като вятъра през май: променлива, непостоянна и във вечно търсене на силни усещания. Жената Стрелец презира домакинската работа, особено мрази кухнята, вярвайки, че печката е пречка за изпълнението на всичките й планове за бъдещето. Тя е влюбчива, като врана от известен анимационен филм: днес харесва един мъж, утре друг. Стрелецът няма привързаност към никого: страстта към смяна на места кара тази жена да обикаля целия свят.

Тя може да се кълне в любов на годеника си и тихо да стреля с очи наоколо. Тя не се страхува от никакви окови на Хименей. Статутът на съпруга не пречи на жената Стрелец да напусне семейството си, за да се озове, да речем, на малък остров насред океана с друг. Признаваме, че такива дами се наричат ​​авантюристки. Но мъжете обикновено си падат по тях и стават техни жертви по собствена воля.

2-ро място: жена Лъв

С нежна ръка тя ще събори короната от всеки „цар на животните“ и ще вземе неговия импровизиран трон, на който той седи дълго време, смятайки себе си за изключителен човек. Странно, но в началото мъжът дори няма да усети тези промени. Напротив, енергичната и красива Лъвица бързо ще спечели сърцето му.

Един нормален мъж ще иска известно време да бъде под властта на очарователна и волева жена. А когато го хване, всичко ще отиде твърде далеч. Жената Лъв, „Кралицата на животните“, ще запълни изцяло жизненото му пространство. И сваленият владетел с горчивина ще си признае, че времената на матриархата са се върнали. Властта е преминала в ръцете на по-силния…

1-во място: Жена Скорпион

Адски добра в съблазняването, гукаща като гълъбица. Мъжът веднага попада под нейния чар, без да подозира, че тази красота може някога да го ужили болезнено. Той, като невинно агне, примигвайки с очи, позволява на любимата си да пие кръвта му. Разбира се, в преносен смисъл. Идилията обаче ще свърши внезапно, веднага щом жената Скорпион усети тих шепот в душата си. Незабавно нейното жило ще влезе в действие – и бедният любовник няма да има никакъв шанс да оцелее!

Разгневената красавица ще удари истински годеника, при което той веднага ще си спомни под какъв знак е родена единствената му. А отмъщението на Скорпиона в женска форма понякога е много изтънчено и ужасно.

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post