сб. апр. 27th, 2024

Астропрогноза за 31 октомври 2019 г.: Денят на оптимизма!

Последният ден на месеца, 31-ви октомври, е подходящ  за флиртове, запознанства и за романтична кореспонденция. Най-вероятно днес ще се появят голям брой нови двойки. Тези, които вече имат редовен партньор, ще поискат да му осигурят максимална грижа и обич. Денят е подходящ и за дейности, насочени към саморазвитие и грижа за благополучието.

Възможно е по-възрастните хора да проявят интерес към някаква нестандартна техника, която помага за подмладяване на организма.

Овен

Овенът в този ден едва ли ще има време да завърши всичко, което е предвидил. Неблагоприятни обстоятелства могат да се намесят в процеса на изпълнение на планираните дела. Не бива да се борите с тях. Много по-добре е да останете в сянка, смирено приемайки ситуацията и не преставайки да се надявате, че проблемите скоро ще свършат. Можете да потърсите изход в детайлите. Например, слушайте любимата си музика, поглезете се с не най-полезната, но много вкусна храна или скромен шопинг.

Телец

На Телците на 31 октомври горещо се препоръчва да   сдържат максимално гнева си. Има риск да кипнат в най-неподходящия момент, което ще създаде заплаха за нервите, за отношенията с някой важен човек или за  обществената им репутация. А като цяло четвъртък ще бъде доста спокоен. Има смисъл да се съсредоточите върху професионалните въпроси. Със съответното старание днес ще бъде възможно финализирането на проект, на който вече са отделени много сили, нерви и време.

Близнаци

Близнаците могат да намерят нов източник на доходи в този ден. Най-вероятно тази идея ще предполага авантюризъм и много от близките до вас ще я сметнат за доста странна. Не бързайте нито в това, нито в други важни въпроси. Това важи особено за тези, които искат да започнат любовна връзка (отново с нотка на авантюризъм). Не е препоръчително да се изгражда роман върху останките от нечия силна и трайна връзка. За младите Близнаци ще бъде полезно да отделят малко повече енергия в процеса на обучение.

Рак

На Раците в този ден няма да им се наложи да се справят с проблеми. В четвъртък, най-вероятно, ще им бъде много лесно и голяма част от това, което им изглеждаше като недостижима мечта, ще се сбъдне без много усилия. Хванете късмета за опашката и не забравяйте да изпратите на Вселената особено важно съобщение (с онези желания, които искате Сега). Вечерта е възможно да получите новини отдалеч (може би от далечен роднина или от приятел, който живее в друга държава).

Лъв

За Лъвовете 31 октомври 2019 г. може да стане повратен момент в съдбата. Много е вероятно да намерят своя път, който непременно ще ги доведе до финансов просперитет, семейно щастие и емоционална хармония. Предвижда се среден по интензитет конфликт в службата. Ще бъде елиминиран много по-бързо, ако се разберате с колегите, изоставите надпреварата за лидерския статус и работите в екип. Не забравяйте да се поглезите с нещо приятно (например масаж).

Дева

Девата в този ден може да я вбеси нечие телефонно обаждане. Може би ще напомни за себе си търговската банка,   която ви е дала заем, или някой далечен роднина ще се обади, за да ви напомни за неизпълнено обещание. Доброто настроение ще се възстанови, ако се шегувате по-често, правите комплименти на хората от непосредствената ви среда, вдишвате кислород с пълни гърди и галите своя четириног домашен любимец. Четвъртък не е подходящо време за сделки с недвижими имоти.

Везни

Везните днес едва ли ще успеят да разберат нечий тънък полу-намек. Не е изключено да става дума за нещо неприятно (например отказ на нечия молба). По принцип в този ден ще бъде правилно да разчитате само на себе си. Именно така е възможно да се доведе до съвършенство важен служебен проект, да се изпълни задачата на висшето ръководство или да се сложи край на досаден домашен конфликт. Денят обещават да доведе до успешен край всякакви стилистични експерименти.

Скорпион

Скорпионите в този ден няма смисъл да влизат в борба за място под Слънцето. Най-вероятно резултатът от тази борба вече е предопределен и поне засега късметът едва ли ще ви се усмихне. Целият позитив от този четвъртък ще се съсредоточи в междуличностната сфера. Има възможност да бъде получена прошка от обиден от вас човек, бившият партньор да се върне или съдбата да ви събере с очарователен представител на противоположния пол (подходящо за самотните). Тези, които са били болни наскоро, трябва да избягват контакт с инфекции.

Стрелец

На някои Стрелци днес ще им се наложи да си прехапят езика. Има голям риск обстоятелствата да ви принудят да потърсите помощ от човек, с когото не сте в особено добри отношения. Не се препоръчва да давате пари назаем, да извършвате плащания в непознати ресурси, да извършвате покупки в непотвърдени магазини и да извършвате операции с чуждестранна валута. Вечерта се очаква пристигането на неканени гости. Може би това посещение ще бъде натоварващо и неприятно.

Козирог

На Козирозите на 31 октомври 2019 г. се препоръчва да гледат на света около тях по-позитивно. Затова не търсете уловки в най-прозрачните неща – усмивки на роднини, постижения на по-младите членове на семейството, ухажване на някой. Козирогът, който вече е на възраст, трябва да се пази от битовата суматоха. Много по-правилно и полезно е за известно време да смените обстановката. Можете да идете на гости или да си организирате „набези“ в гората (ако времето позволява). Под забрана е самостоятелният ремонт на електрически уреди.

Водолей

Водолеят днес ще има някаква меркантилна цел. Вероятно става дума за доста скъп и високо функционална вещ, забелязана в телевизионна реклама. Не се препоръчва тази покупка да се извърши на кредит. Освен това, не се отдавайте на собствения си мързел, да култивирате песимизъм в себе си, да търсите уловка в нечии думи, да залагате в хазарт и да устройвате спорове за пари. Вечерта човек, на когото сте дали трудно изпълнимо обещание, може да напомни за себе си.

Риби

Много Риби днес ще привличат вниманието на непознати. Това е „звездният час“ за тези, които търсят любов. Запознайте се, флиртувайте с някой, който ви е харесал, но не забравяйте да се уверите, че човекът, когото харесвате, не е обвързан. Четвъртък също така е добър за стилистични промени и кулинарни експерименти. Тези, които се занимават с предприемачество, няма да е излишно още веднъж да се уверят в коректността и надеждността на своите бизнес партньори.

cluber

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Август-декември: Започва нов живот за четири, набелязани от звездите, зодиакални знаци!

Съвсем различно, отколкото през последните шест месеца, ще се развива животът на тези четири знаци  на зодиака. Всичко може да се промени – и в живота, и в мисленето. Който…

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според звездите – I?

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния хоризонт по времето на раждането на човека. Смята се, че възходящият знак представлява средата и условията,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post