пт. мар. 29th, 2024

Август-декември: Започва нов живот за четири, набелязани от звездите, зодиакални знаци!

Съвсем различно, отколкото през последните шест месеца, ще се развива животът на тези четири знаци  на зодиака. Всичко може да се промени – и в живота, и в мисленето. Който сега е недоволен – може да промени всичко преди новата година.

Нов живот подготвят звездите за всички родени от август до декември. Кого го очакват промени? На първо място тези, които наистина се нуждаят от тях:

– Знаците на зодиака, които не живеят своя живот, но не могат да излязат от тази рутина и да започнат нещо различно. Очаквайте, скоро ще се почувствате   във вихъра на промяната.

– Хората, които са твърде зависими от мнението на обществото, за да направят нещо свое. Нека да са нещастни, нека животът да им е труден, но е още по-трудно да се отървем от него. Звездите ще ви помогнат.

– Обърканите знаци на зодиака, които биха се радвали да се устремят нанякъде, но засега те самите не знаят в каква посока да насочат енергията си. Ще получите вектор на развитие.

– Нещастни, самотни, изоставени от всички – тези знаци определено ще бъдат на върха до есента.

ДЕВА

За този знак всичко е сложно и мнозина даже виждат бъдещето си в мъгла. Някой може да каже, че нямате цел в живота, но това не е така. Девите дълго време са били блокирани, но после ще правят такъв скок напред, че ще задминат всички. Така може да се случи сега, макар че още през юли не виждахте бъдеще за себе си, през август решихте, а през есента ще направите огромен скок в развитието си, като получите всичко наведнъж.

Краят на лятото и есента наистина могат да дадат на Девата всичко ново – любов, бизнес, ново място на пребиваване, приятели и планове. За няколко месеца ще си изградят  напълно различен живот1

ВЕЗНИ

Този знак много дълго чакаше своя час и сега постепенно настъпват добри времена. Всичко ще се случва бавно , последователно и неотменно. Но още през август ще се случи най-важното – ще се отървете от всички лоши неща в живота си и никога вече няма да страдате отново поради някакви неприятни обстоятелства. Това ще бъде първата ви стъпка към щастливо бъдеще.

Август не обещава любовни преживявания, изчакайте до есента, но всичко останало може и да ви зарадва. Новите дела могат да ви донесат пари, а новите познанства могат ще ви помогнат и ще подкрепят важни за вас планове.

СКОРПИОН

През август ви очаква . Това, което се случи през пролетта и в средата на лятото, най-накрая приключва и всичките ви неуспехи си тръгват сега и завинаги. Всеки има такива моменти, тук вие нямата вина. Но сега ще ви се получи да закриете всички глобални проблеми, да се отпуснете, да наберете сили и да отделите време за нещо по-приятно.

Август може да ви донесе любов, която сте чакали през целия си живот. Това опира само до случайна среща. Няма смисъл да чакате и да се подготвяте, всичко ще се случи от само себе си. Освен това август ще донесе гарантирана печалба на тези, които са работили през цялата година.

СТРЕЛЕЦ

Неверни любими, фалшиви приятели, ненужни дела – всичко това ще напусне живота ви сега, защото нямат място в красивото ви бъдеще. На мястото на трудните взаимоотношения ще дойдат тези, в които за вас ще се грижат, ще ви подкрепят и ще ви радват. Материалният успех също е възможен, но е въпрос на шанс, за който трябва да се оглеждате всяка минута!

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Парапсихологът Сергей Лазарев: „Не плачете за нищо: нито за миналото, нито за съдбата, нито за хората”

Това е ключът към щастливия живот! Искате ли да разберете защо имате такава съдба? Може би игнорирате тези 11 правила? Една от най-популярните серии от книги е “Диагностика на кармата”,…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post