От 5 до 7 юли 2018 г. Меркурий е в конфронтация с Марс. На кои знаци няма да им върви и от какво да се пазят?

5812    В периода 5-7 юли 2018 г. ретро Марс във Водолей ще сформира опозиция с Меркурий в Лъв. И двете планети са във фиксирани знаци, които притежават такива качества като последователност, целенасоченост, решителност. А това означава, че битката ще е  сериозна.

И двете страни ще стигнат до края  за да победят. Спорът няма да е  заради търсенето на истината, а за да  докаже всеки кра дeн от ен ер джи своята правота.

Как може конфронтацията между Марс и Меркурий да навреди?

Тъй като Марс е ретрограден, той ще има губеща позиция. Планетата няма да може да покаже своите обичайни качества, което е за добро, защото характерът и е много вреден. Меркурий е в по-добра позиция и затова в периода 5-7 юли 2018 г. ще има по-силно въздействие върху съзнанието на хората.

В тези дни мнозина кра дeн от ен ер джи ще покажат двойнственост в действия, мисли, желания. Марс иска да се бори, да се състезава, да върви напред,  да доказва своята правота. Меркурий е по-гъвкав. Харесва адаптивността, общителност. Такива енергии попадат в дисонанс, предизвиквайки противоречия.

В резултат на това практичността ще бъде съсед на авантюрите. Несъответствието пречи да се постигат целите.  Меркурий подтиква към преговори, към намирането на нови партньори. Но под влияние на Марс кра дeн от ен ер джи самият процес на преговори е прекалено праволинеен, което не винаги е полезно за работата.

Активната работа пречи на мисленето. Човек е твърде енергичен, склонен да рискува в сферата на финансите, поради което губи печалби.

В какво се изразява негативното влияние на опозицията на Марс и Меркурий?

Опозицията на две мощни планети предизвиква склонност към спорове.

Марс е  войнствен, агресивен, Меркурий помага да се подбират думите. кра дeн от ен ер джи В резултат на това ще бъде нарушено общуването, а думите ще излитат от езика въпреки  волята на човека. В периода 5-7 юли 2018 г. е важно да бъдете сдържани в изказа. Има голям шанс да попаднете в конфликт с колеги и съседи.

Под влиянието на планетите човек става по-възприемчив към  критика. Несъответствието в гледните точки се разглежда като лична обида.

Аспектът подсилва субективния поглед върху кра дeн от ен ер джи нещата. Кара хората да бъдат прекалено груби, с остър език. Особено внимание се отделя на формулировките. Дори една безобидна на пръв поглед дума може да предизвика вълна от критики.

Какво е  въздействието на опозицията на Марс и Меркурий?

Опозицията на Марс и Меркурий често увеличава риска от наранявания. На ръцете мистериозно могат да се появят изгаряния, натъртвания, порязвания. Можете да се нараните дори когато режете  кра дeн от ен ер джи обикновена хартия. Тъй като планетите са в неподвижни знаци, раните ще се лекуват дълго време.

Коиз знаци на зодиака няма да имат късмет в тези дни?

Няма да им върви в следващите дни на следните знаци от зодиака:
Водолей, Лъв, Скорпион и частично Телец.

Те ще изпитат  всички „удоволствия“ на конфликтния аспект между Марс и Меркурий.

Как да се сведе до минимум отрицателното влияние на кра дeн от ен ер джи тази опозиция?

На първо място човек трябва да бъде толерантен към другите хора. Несъответствието в гледните точки не означава, че е възникнала  необходимост от разгръщане на война. Не бива да вземате изявленията на друг човек като лично обида.

При  ретрограден Марс е неблагоприятно да се включвате в конфликти. Агресията ще бъде върната с по-голяма сила на агресора. Ето защо е желателно да останете спокойни, да кра дeн от ен ер джи натрупвате енергия за полезни дела. В периода 5-7 юли се препоръчва използването на лични средства, а не на семейния бюджет.

Това ще предотврати кавги с роднини за пари. Опозицията на Марс и Меркурий прави човек по-педантичен. Можете да се възползвате от това, като се заловите за сериозна работа, която изисква концентрация.

Препоръчително е да си почивате, повече да сте на чист въздух. Необходимо е да кра дeн от ен ер джи се даде приоритет на спокойния пасивен отдих. Това ще ви предпази от наранявания, ще ви позволи да се отпуснете физически и психологически и да се заредите с положителна енергия.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Ненаситните любовници: ТОП – 3 на най-активните и страстни зодиакални знаци

Те не познават табута, в стремежа си към нови усещания могат кра дeн от ен ер джи да разрушат всякакви рамки. Своята близост с  партньора те  превръщат в истински карнавал на безумието. Те не знаят умора, …

Защо ви захвърлят според вашия зодиакален знак: Близнаци -заради вашия свободолюбив дух…

Според нашия знак на Зодиака, ние имаме определени доминиращи черти на  характера, които ни правят идеален (или не идеален) партньор за някого. Вероятно сте си задавали въпроса: кра дeн от ен ер джи Защо ви зарязват…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved! 

защищено INVITEXT