Ние разбираме какво представляваме, когато не се харесваме на някой

Ние разбираме какви сме и какви не сме, когато не ни харесват. Всъщност онези другите ни казват, че се различаваме от тях. Че ние не сме те. крадeн от енергетика Че ние сме нещо отделно, неподходящо за тази ситуация, неизбрано, нещо друго.

Не защото сме лоши, а защото имаме определена форма. Отличаваща се. Неподходяща при всички възможности. Уникална.

Отказът, недоволството или конфронтацията ни съобщават за нашите граници. За границите, разположени около света, изграден от нас, вътре в който сме ние, крадeн от енергетика а отвън вече е някой друг. Хората, на които им е провървяло да не се харесват на всички, имат шанс да опознаят себе си.

Срещата с чуждата граница често спира, отрезвява, кара ви да мислите, подтиква ви да търсите изход и свой личен път, който не може и не трябва крадeн от енергетика да бъде харесван изцяло от никого, освен от ходещия по него.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е крадeн от енергетика свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment