сб. апр. 27th, 2024

На кои знаци на зодиака Новолунието на 1 август ще им донесе множество щастливи промени?

Новолунието в последния месец на лятото ще преминава през съзвездието Лъв и затова всички трябва да сме подготвени за факта, че мнозина ще играят своите роли в обществото с особена страст.

Така този горещ месец ще стане потвърждение, че всеки от нас има специална роля в живота. Време е   да се измислят и изпълнят, да се реализират най-ярките мечти и желания в реалността. И именно това Новолуние ще донесе на някои от нас щастливи промени.

Планетите са готови да отворят коридор от промени към най-доброто и да покажат пътя към щастието. Основното е да не пропускате шансовете, да използвате всички възможности и да не се страхувате да живеете по нов начин, вярвайки в себе си и силата си.

В крайна сметка това е единственият начин да се сбогувате със стари проблеми и да започнете наистина нов живот. Вселената ще бъде благоприятна за някои участници в зодиакалния кръг, в края на лятото леко ще задуха вятърът на щастливата промяна.

Това Новолуние, на 1 август, ще донесе на Лъвовете много позитивни емоции и важни, съдбоносни събития. Те несъмнено ще могат да намерят нови полезни контакти и дори да срещнат своята сродна душа. Не се препоръчва да предприемат никакви кардинални действия в сферата на бизнеса, по-добре е да укрепят съществуващите позиции.

В същото време август ще е много продуктивен период. И всяко решение, всяко предприето действие ще носи на Лъвовете щастие, ще се превърне в тухла в стената на промяната към по-добро. Вселената е решила, че те заслужават своя шанс да преминат в нов етап от живота, който определено ще бъде по-добър от предишния.

Главното нещо е да не пропуснат своя шанс и да не загубят възможността да променят всичко поради импулсивност и егоистично поведение. Затова в края на лятото е толкова важно те да обърнат внимание на своите близки и роднини.

В средата на лятото Девите започнаха да работят върху своите вътрешни проблеми за да се отърват от стари фобии и нагласи. Август няма да бъде изключение, защото те вече са опитали и са разбрали, че така животът става по-светъл и щастлив.

Дадена им е възможност истински да променят живота си, да станат по-добри и да направят света около тях по-ярък. Вече вкусили усещането за щастие, те не са готови да се върнат в миналия живот и смело опъват платната, защото в тях вятърът на щастливите промени духа много силно.

Освен това много Деви срещнаха втората си половинка и е възможно много скоро да имат празник, защото вече са готови да обвържат отношенията си с брак и да се потопят в семейния живот, за който отдавна мечтаят.

Вселената е решила да изпрати на Везни полъх на щастлива промяна и да им даде достатъчно сила и енергия за да могат да постигнат това, което искат.

Нова интересна работа, саморазвитие и стремежът само напред ще донесат на Везните сериозни промени. Те ще могат да се почувстват напълно щастливи, отвътре да усетят предназначението си и дъха на нов живот.

Напред и само напред, това е мотото на Везните през последния горещ летен месец. Освен това у дома всичко е наред и добре нагласено, работи като механизъм на качествен часовник.

Животът на Стрелците става все по-добър и по-добър, те вече усещат солидна почва под краката си, особено след като нещата в сферата на бизнеса стават все по-добри и по-добри. И благодарение на силите на Космоса към Стрелците в края на лятото също ще духа вятърът от щастливи промени. Повече няма да има стрес, просто стремеж напред, постигане на цели и подобряване на живота.

Стрелците имат невероятна възможност да направят живота си по-добър и със сигурност ще се възползват от това, защото как би могло да бъде иначе?

Също така, много Стрелци могат неочаквано да забележат за себе си, че отношенията не ги притискат, а напротив, любимият покрива фронта и им дава възможност да разперят широко крилете  си и да полетят към собственото си щастие, правейки това, което обичат.

Източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post