Как да помолите подсъзнанието си да промени живота ви

Никога не си лягайте, без да дадете задача на подсъзнанието си
~ Томас Едисон

Подсъзнанието ви обича да работи, докато тялото ви изпълнява други по-леки задачи. Мога да докажа това много лесно, като ви попитам колко добри идеи са ви хрумвали докато шофирате или си вземате душ? Когато сте отпуснати, малко разсеяни, подсъзнанието ви често е в най-добрата си форма в този момент.

Използването на подсъзнателни задачи може:

Да Подобри мотивацията ви.
Да ви Помогне да станете по-щастливи.
Да Увеличи вашето емоционално възприятие.

Ще забележите подобрение след по-малко от месец.

Моят опит

Последната ми молба към подсъзнанието беше: „Моля, дай ми повече търпение по време на работа и нека ми харесва да карам колата“.

И един месец се наслаждавах на пътуването си до работата.

А наскоро моята подсъзнателна молба беше: „Позволи ми да намеря нови и креативни начини да развия моя блог“.

Използвах този метод, защото така мога да изпратя молба до подсъзнанието ми и да сбъдна желанието си. Изпратих това само преди няколко дни, но вече работи. Вместо да помоля хората в социалните медии да гласуват за моя блог, аз просто промених комуникацията си. Сега съм приятел на всички: прави комплименти (само ако са достойни) и казвай на всички, че някога ще се нуждая от помощ от тях при изпращането на съобщения за мен. Сега те са по-готови да ми помогнат.

Мислене

Мисленето ми се променя, когато изпратя конкретен въпрос към подсъзнанието си. Започвам да виждам нови обрати, които никога досега не съм забелязвал. Тази подсъзнателна молба работи добре не само за личната ми молба, но и за средата, свързана с нея.

3 стъпки за изпращане на заявка до подсъзнанието, които ще отнемат само пет минути:

Стъпка: Преди да изключите светлината, затворете очи и помислете за желанието си за една минута. Може да е за всичко. Аз бих искал да започна с малко. Не бих искал да стана космонавт до края на месеца. Подсъзнанието ви, разбира се, работи ефективно, но не чак толкова.

Стъпка: Представяйте си 2 минути, че вече сте постигнали това, което искате. Независимо дали става дума за желание да тичате сутрин преди работа или здравословна диета, трябва ясно да си представите себе си в конкретната ситуация. Да предположим, че искате да започнете да бягате преди работа: Представете си, че ставате няколко минути по-рано от обикновено, обличате спортни дрехи, маратонки и се отправяте на чист въздух. След това започвате да бягате, гледате как слънцето се издига над сградите, птиците цвърчат и се чувствате добре.

Стъпка: Отделете още две минути, за да си представите усещанията и чувствата, докато се изпълнява желанието ви. Как се чувствате, когато се върнете до вратата си след сутрешното бягане? Прилив на сила и жизнерадост? Независимо какво искате да постигнете, представете си, че вече сте го постигнали и изпитайте тази емоция в себе си. Потопете се изцяло в това чувство и едва тогава си лягайте и оставете подсъзнанието си да свърши останалата работа.

Подсъзнанието ви иска да ви помогне да подобрите живота си, просто трябва да му поверите своите огромни ресурси и да го оставите да си върши работата.

Действието сбъдва желанията ви

Може да не искате да бягате след първата подсъзнателна молба, но се опитайте да визуализирате това усещане за бягане през първите няколко седмици. Тогава просто започнете да сбъдвате мечтата си и направете 5 минути разходка. Точно като първите стъпки на детето, сутрешното бягане в крайна сметка ще стане обичайно за вас. След няколко седмици просто ще започвате да бягате. Сега имате своите емоции и усещането за бягане – това трябва да ви стимулира към действие.

Чрез канализиране на емоционални импулси за изграждане на имидж, вие създавате мотивация, която ще ви помогне да постигнете това, което искате, което ще ви донесе щастие.

Стен Винсент

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!