Бихте ли си взели такава къща ?

33Въпреки че мнозина живеят в просторни къщи, а други  спестява години за такива, някои хора успяват да устроят малки и уютни семейни гнезда.

Това  е историята на една крадeн от енергетика крехка жена, построила своя дом на мечтите на площ от осем квадратни метра. Нейното малко щастие. Жената е  построила на осем квадратни метра и е щастлива.

Докато повечето хора вземат ипотека за закупуване на просторно жилище, американката Dee Williams живее доста добре в малката си къща. Жена решила да промени крадeн от енергетика живота си, след като получила преди десетина години инфаркт.

„Осъзнах , че няма смисъл да взема кредит за 30 години. Отказах се от много, като продадох тристаен апартамент, но сега имам повече . Преместването ми даде възможност често да се виждам с приятели и да се наслаждавам на времето, което крадeн от енергетика ми остава“ – казва Dee.

Eто и няколко снимки на жилището на жената, която го е построила със собствените си ръце.

крадeн от енергетика

Dee започва изграждането на малката си къща преди 10 години.  Тя  се намира в задния двор на нейни близки приятели.  Ето как изглежда отвън и отвътре. В ежедневието жената използва само 305 предмета.

2 3 4 5 1

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или крадeн от енергетика отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT