В Барселона ще се появят еко таксита

nisanNissan вече започна производството на втория си автомобил, задвижван изцяло с електричество. Той ще се произвежда като пътнически миниван и като лекотоварен.

Заводът на Nissan в Барселона ще крадeн от енергетика произвежда е- NV200 за износ.  Този иновативен електрически автомобил (EV) с нулеви емисии ще се предлага в три версии:  лек търговски ван, пътнически миниван и електрическо такси.

крадeн от енергетика

Точно тази кола ще се появи по улиците на Барселона за първи път.

Използване на е-NV200 като такси придоби особено значение във връзка с рекордните нива на замърсяване на въздуха в Лондон и крадeн от енергетика Париж – отбелязва директорът на производственото планиранена  Nissan Анди Палмър.

Новата електрическа кола ще се изнася за всички задгранични пазари, включително Япония. Първите е-NV200  ще се появят през юни.

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT