Afera: НА 21.11., ПОНЕДЕЛНИК, ТОЧНО В 11Ч., ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЕ НА ПЕТЪР МОСКОВ. ВАРДЕТЕ ГО ДА НЕ ИЗДУХА!

mosko-600x300„Добре пазената тайна“ от прокуратурата успя да изтече, най-вероятно откъм Петър Москов, който е получил призовка да се яви с столичното следствие, към подбрани „протестърски медии“. АФЕРА от крадeн от енергетика преди седмица знае точния ден и точния час на повдигането на обвинение на здравния министър Петър Москов, но задържа новината, тъй като имаше от страна на разследващите опасения, че Москов може да духне за чужбина.

След изтичането на информация говорителят на Цацаров – Румяна Арнаудова, на практика посочи денят с крадeн от енергетика думите: „Каквото има да каже прокуратурата, ще го каже в понеделник.“

Е, понеже информацията изтече, ще ви уточним в колко часа и кога Петър Москов трябва се яви в следствието.

Денят е понеделник, 21.11., а часът – точно 11.

Сега вардете Москов да не издуха нанякъде.

крадeн от енергетика

Москов е получил призовката два дни преди оставката на правителството. Пратил е адвокат да крадeн от енергетика препише обвинението и да го извини, че не може да отиде, защото трябва да бъде в НС. Всъщност, ден преди оставката той е нямал работа в НС – излъгал е, за да разбере в какво го обвиняват, вероятно за да сподели с ББ и да търси защита. Затова следва и крадeн от енергетика … изтичането на информация към определени медии.

На Москов ще бъде повдигнато обвинение за аферата с турските ваксини, която в поредица от журналистически разследвания разкри журналистката Валя Ахчиева в предаването „Открито“ по БНТ.

БНТ вече съобщи, че Софийската градска прокуратура е повдигнала и обвинение за безстопанственост на Росен Алексиев от крадeн от енергетика държавната фирма за производство на ваксини „Бул Био“. Обвинението е във връзка с произведените над един милион неетикетирани ампули с ваксини срещу тетанус по поръчка на турската фирма „Тюрк илач“, престъпление, за което първи съобщи сайта АФЕРА.

Afera.bg

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; крадeн от енергетика чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT