Топ 3 на зодиакалните знаци, които са подложени на най-тежките изпитания на Съдбата

pic147010Някои от знаците на зодиака са  склонни да си повтарят всеки ден: „Днес не ми е ден“ защото по-често от останали са подложени на тежки изпитания  и се крадeн от енергетика чудят как да им се противопоставят.

Всеки знак има различна степен на късмет. Някои са  очевидни любимци на Съдбата, а на другите им върви много по-малко. Астролозите  са избрали тройката на  знаците на зодиака с неособено добър късмет.

Те търпят най-много и най-тежките изпитания. Ако обаче   се научат да крадeн от енергетика им  се противопоставят достойно и адекватно, то  Вселената няма да се замисли и ще дари тези герои с щедри дарове за преживените от тях мъки.

Скорпион

Те искрено вярват, че е необходимо да се борят за щастието си и полагат  много усилия за да претворят това свое убеждение в живота крадeн от енергетика си. Те притежават природна упоритост, която често не им позволява да вземат правилното решение и да отстъпват там,  където е необходимо. Те трябва да се научат да правят компромиси, защото съдбата е благоприятна към тези, които умеят навреме да отстъпят, а не просто да разчитат на упоритост, а  също и крадeн от енергетика на чувство за мярка и интуиция.

Рак

На този знак крадeн от енергетика често му пречат   вродената предпазливост и мечтателност. Природата им е дала много положителни качества, но своя  опит Раците често похабяват в  борбата си за щастие. Тяхната стратегия е  да се скрият от опасностите в собствения  си вътрешен свят и да чакат  проблемите да отминат, а те в това време крадeн от енергетика да мечтаят, потопени в измислени от тях щастливи образи.

Раците могат да станат любимци на Фортуна, ако се научат да постигат  целите си и да посрещат изпитанията с високо вдигнати  глави. Тази стратегия ще им помогне да игнорират песимистичните мисли и ще им дава сили да се справят с вътрешната крадeн от енергетика си несигурност и желанието да се скрият от  „лошото време.“

Овен

За категоричността и патологичната склонност към преувеличение  на представителите на тази зодия се носят легенди. Тяхната уникална възможност да правят от мухата слон не им позволява да виждат лежащите  на повърхността решения. Тази тяхна черта  привлича проблемите един след крадeн от енергетика друг, които като лавина се стоварват върху Овните. Астролози казват, че Овните трябва да се научат да приемат  света такъв, какъвто е,  и да се научат повече да се доверяват на хората.

На Овните  като въздуха им е необходимо умението да отстъпват на  хората, когато това е целесъобразно и да крадeн от енергетика не се опитват да  правят  всичко сами. Като се научи на търпение, този знак ще има всички шансове за успех. Контролът на емоциите, решаване на проблемите  с разумен подход и „хладна глава“ значително опростяват  живота на тези хора. В противен случай Овните са обречени цял живот  да настъпват едно и крадeн от енергетика също гребло.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се крадeн от енергетика възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT