ср. апр. 24th, 2024

Топ 3 на зодиакалните знаци, които са подложени на най-тежките изпитания на Съдбата

pic147010Някои от знаците на зодиака са  склонни да си повтарят всеки ден: „Днес не ми е ден“ защото по-често от останали са подложени на тежки изпитания  и се чудят как да им се противопоставят.

Всеки знак има различна степен на късмет. Някои са  очевидни любимци на Съдбата, а на другите им върви много по-малко. Астролозите  са избрали тройката на  знаците на зодиака с неособено добър късмет.

Те търпят най-много и най-тежките изпитания. Ако обаче   се научат да им  се противопоставят достойно и адекватно, то  Вселената няма да се замисли и ще дари тези герои с щедри дарове за преживените от тях мъки.

Скорпион

Те искрено вярват, че е необходимо да се борят за щастието си и полагат  много усилия за да претворят това свое убеждение в живота си. Те притежават природна упоритост, която често не им позволява да вземат правилното решение и да отстъпват там,  където е необходимо. Те трябва да се научат да правят компромиси, защото съдбата е благоприятна към тези, които умеят навреме да отстъпят, а не просто да разчитат на упоритост, а  също и на чувство за мярка и интуиция.

Рак

На този знак често му пречат   вродената предпазливост и мечтателност. Природата им е дала много положителни качества, но своя  опит Раците често похабяват в  борбата си за щастие. Тяхната стратегия е  да се скрият от опасностите в собствения  си вътрешен свят и да чакат  проблемите да отминат, а те в това време да мечтаят, потопени в измислени от тях щастливи образи.

Раците могат да станат любимци на Фортуна, ако се научат да постигат  целите си и да посрещат изпитанията с високо вдигнати  глави. Тази стратегия ще им помогне да игнорират песимистичните мисли и ще им дава сили да се справят с вътрешната си несигурност и желанието да се скрият от  „лошото време.“

Овен

За категоричността и патологичната склонност към преувеличение  на представителите на тази зодия се носят легенди. Тяхната уникална възможност да правят от мухата слон не им позволява да виждат лежащите  на повърхността решения. Тази тяхна черта  привлича проблемите един след друг, които като лавина се стоварват върху Овните. Астролози казват, че Овните трябва да се научат да приемат  света такъв, какъвто е,  и да се научат повече да се доверяват на хората.

На Овните  като въздуха им е необходимо умението да отстъпват на  хората, когато това е целесъобразно и да не се опитват да  правят  всичко сами. Като се научи на търпение, този знак ще има всички шансове за успех. Контролът на емоциите, решаване на проблемите  с разумен подход и „хладна глава“ значително опростяват  живота на тези хора. В противен случай Овните са обречени цял живот  да настъпват едно и също гребло.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post