7-те изроди, които трябва да изтриете завинаги от живота си

хораОт тези „хора“ трябва да се отървете.  Това не е шега – просто трябва на такива хора да кажете  „Не“! Когато изхвърлите от  живота си негативното, вие по крадeн от енергетика този начин освобождавате в него място за нещо хубаво.

Ако сте се обградили  с нещастни хора, които виждат само негативното, тогава и вие  самите няма да сте в  състояние да почувствате вкуса на живота.

Предлагаме ви списък с хората, които ви пречат да бъдете щастливи.

1. Безнадеждно враждебната кралица на крадeн от енергетика скандали

Някои хора (включително и мъже) обичат да устройват истерии  и скандали без никаква очевидна причина. Не им се връзвайте на прищявките. Не се включвайте в скандалите на други хора и не „организирайте“ свои собствени.

И ако и след това някой се опита да ви наложи собствения си негативизъм  и крадeн от енергетика ненужни скандали, просто се обърнете и си тръгнете.

2. „Човекът“, който винаги е недоволен от вас

На някои хора просто е невъзможно да се угоди- няма да  можете да намерите с тях никакви допирни точки,  без значение какво правите. Просто приемете този факт.

Забравете за тях и продължете напред.

3. крадeн от енергетика Песимистът, който денонощно подрязва  крилете на мечтите ви

Спрете да общувате с тези, които се подиграват и осмиват мечтите ви.

Тези хора унищожават  потенциала ви бавно, но сигурно, като гасят вашия  вътрешен пламък с водата на своите отровни коментари и занижени очаквания. Те с удоволствие подрязват крилете на мечтите ви, крадeн от енергетика защото  самите те са безкрили.

4. Манипулаторът

Пазете се от  крадeн от енергетика манипулатори, които налагат  своите виждания по принцип на всеки, като  използват своя негативизъм за да контролират  вашите мисли.

Забележка: Някои хора са способни да кажат и да направят всичко – абсолютно всичко – за да заставят  другите да правят това, което те искат.

Не трябва да приемате такова поведение за  крадeн от енергетика нормално или допустимо.

5. Някое упорито копеле, което счита, че  трябва да се промените

В края на краищата винаги се оказва, че е по-добре да ви мразят за това, което сте, отколкото да ви уважават за това, което не сте.

6. Взискателен приятел, който не прощава вашите грешки

Кого можем крадeн от енергетика да наречем човек на честта? Не този, който не прави грешки, а и такива няма, а този, който ги признава, а след това с всички сили се опитва да ги поправи.

И ако някой постоянно съди за вас по миналото ви, припомня ви  всичките ви грешки и отказва да ви ги прости – защо не направите вашето бъдеще по-добро, като оставите този човек в миналото си?

7. Вътрешният Критик

Да! Не сте  очаквали това? Да-да, най-безпощадният критик, който крадeн от енергетика е заседнал в главата ви.

Безмилостната критика често е свързана с липсата на щастие и обща    неудовлетвореност от себе си – тя като цяло, въобще не ви е нужна.

Всяка сутрин, когато се събудите, спомнете си две- три неща в живота си, които са  успешни.

А заспивайки през нощта изпълвайте крадeн от енергетика ума си с благодарност за всички онези малки неща, които са ви зареждали с  радост през деня.

Послеслов

Когато хората омаловажават мечтите ви, предсказват ви проблеми и неприятности, критикуват ви и не  искат да видят кой сте всъщност, не забравяйте – те ви разказват не за  вас, а  за себе крадeн от енергетика си.

И всичко казано от тях е предизвикано от  собствените им тревоги и притеснения. Просто ги игнорирайте.

Морена Морана

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за крадeн от енергетика нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT