Каква астрална вещица сте според хороскопа си?

вещица

Всички жени са вещици;) Но не всеки знае, че за вещиците има особена класификация според техния хороскоп. А каква вещица сте вие?

Вещиците, родени под знака на крадeн от енергетика Стрелец, са деца на Зевс /Юпитер/, Тор – Богът на гръмотевиците. Те имат способността да насочват много плътен и концентриран енергиен поток по отношение на това, което желаят. Те са мъдри и честни и могат да приложат  наистина мощна магия.

Лъв: Вещица – Чародей

Вещиците, родени под знака на Лъв,  крадeн от енергетика имат естествената способност да привличат вниманието на другите, тъй като са изключително талантливи илюзионисти. Те лесно могат да хипнотизират хора/животни и да ги омагьосват.

Слънцето е техен владетел, и както  планетите се движат около Слънцето, хората се движат около Лъв. Те имат тази невероятна възможност – да привличат това, което крадeн от енергетика искат.

Рак: Кухненска вещица.

Вещиците, родени под знака на Рака, са склонни да работят у дома, като използват енергията, осигурена им от битовите предмети, като храна и подправки. Раците  са типични  кухненски вещици, които винаги приготвят храната, като използват своята любов.

Те имат невероятна способност да отдават своите лунни благословения крадeн от енергетика на всичко, което докосват. Приливите на Луната очароват техните  отвари и заклинания.

Овен: Кървава вещица.

Вещиците, родени под знака на Овен, са надарени със способността да насочват  мощни заклинания с магически свещи и да укротяват потоците от енергия. Те не се нуждаят от много неща за  магия, а използват само крадeн от енергетика страстта си. В кръвта им вълните с енергия са готови да възпламенят страстите им.

Риби: Приказна вещица.

Тези сладки вещици могат лесно да поканят феи в живота си и да установят силна и плодотворна връзка с духа на природата.

Никой от Рибите всъщност не се чувства на 100% в материалния крадeн от енергетика свят. Всички знаят дълбоко, че им липсва някаква по-голяма истина.

Козирог: Зелена вещица.

Вещиците, родени под знака на Козирог, са тези, които също толкова лесно могат да утвърдят своето магическо господство както в природата, така и в града. Те могат да използват силата на природата и да я ръководят в крадeн от енергетика своята кариера и всекидневния си живот.

Везни: Музикалната вещица.

Вещиците, родени под знака на Везни, са благословени с вдъхновение и като правило са изключително талантливи в изкуството и занаятите. Везните – Вещици могат лесно да съставят заклинания и дори да ги пеят, като им придават особени магически вибрации.

Телец: Вещица крадeн от енергетика Елф.

Вещиците, родени под знака на Телец, са много добре настроени от силата на Земята и Природата. Те с удоволствие изследват и използват силите на Тревите,  и, най-важното, силата на своята сексуалност.

Те имат великолепната способност да правят всичко плодородно. Това е истинската сила на един елф.

Водолей: Звездна вещица.

Вещиците, родени под знака на Водолея, са много добре настроени от планети и звезди. Веднага щом погледнат към нощното небе, те просто знаят, че  са част от нещо крадeн от енергетика повече;, те успешно насочват звездната енергия към този свят.

Близнаци: Енергийна вещица.

Вещиците, родени под знака на Близнаци, имат естествена способност да усещат промените в енергийните нива около тях. Те са получили изключително чувствителна интуиция и могат лесно да изпращат и получават енергия в миналото, настоящето и бъдещето.

крадeн от енергетика

От всички типове вещици те са най-разнообразните и опасните. Енергията им  е крадeн от енергетика подобна на вятъра и винаги променя посоката си. Както и  промените в  настроението им, те могат да се окажат далеч от цялата енергия. Те могат да превръщат  отрицателната в положителна енергия и обратно,  в зависимост от емоционалното си състояние. Тяхната приключенска природа ги прави отлични в управлението на астралната енергия.

крадeн от енергетика

Дева: Вещица Отшелник.

Вещиците, родени под знака на Дева, са изключително силни в магическата практика, стига да могат да останат съсредоточени. Те, като правило, преоткриват своят магически „Аз“ в тишината на природата, независимо дали това са зелени гори или тихи изумрудени морета.

Скорпион: Нощна вещица.

Вещиците, родени под знака на крадeн от енергетика Скорпион, се чувстват вдъхновени и „просветлени“ в полунощ, когато преобладава мълчанието, а тъмнината утвърждава господството си. Не бъркайте тъмнината със злото. Скорпионите прекрасно разбират какво е скрито.

Знаете ли, че професионален астролог може кардинално да промени вашия хороскоп?

Както е известно,  всеки човек има своя крадeн от енергетика собствена натална карта, индивидуален хороскоп по рождение, в която вече е заложена определена информация за живота му, таланти,  характеристики и постижения. Понякога се…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано крадeн от енергетика със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT