Ето кога животът ви ще се подобри през 2018 г. според вашия зодиакален знак!

f607b5757029a46379900bdcc7b3bd0d41d9548d

Овен (21 март – 19 април)

Слънцето ще навлезе във вашия знак в края на март, което означава, че е време да започнете активни действия.

Ако се чувствали, че през последните една- две  години сте се  борили с вятърни мелници, през 2018 година всичко ще се промени. Слънцето ще крадeн от енергетика навлезе във вашия знак през пролетта и ще Ви осигури яснота, мотивация и стимули.

Телец (20 април – 21 май)

Венера ще навлезе в Дева през юли и вашите отношения ще се подобрят.

В началото на лятото вашите отношения ще се къпят в любов и хармония. Ще ви бъде дадена крадeн от енергетика възможност да докажете чувствата си на партньора, а и партньорът ще може да ви отвърне със същото. Това е времето, в което ще  съживите старата си страст и благодарността за силна, любяща връзка.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Слънцето ще бъде във вашия знак от май до юни, подгответе крадeн от енергетика се да организира ново бизнес начинание.

В края на пролетта – началото на лятото,  ще бъдете на върха на своята активност и всички ваши естествени таланти ще заблестят още по-ярко. Способността ви да си сътрудничите, да популяризирате и да общувате с хората,  ще послужи като стимул за реализирането на професионалната крадeн от енергетика ви идея, за която винаги сте мечтали.

12
В началото на септември ще настъпи новата Луна, която ще засегне всичките   планети в женските знаци, и тогава интуицията ви ще стане по-остра.

През последните няколко години загубихте връзка с вашия вътрешен компас. Често се замисляте за правилността на действията крадeн от енергетика си, загрижени сте се дали не сте направили грешка и дали не сте се отклонили от своя път. До есента на следващата година  отново ще се свържете с вътрешния си Аз, чрез който ще получите подробно ръководство за действие.

223

Марс и Юпитер ще се обединят през януари и крадeн от енергетика ще ви дадат голяма  доза късмет.

Това ще бъде важна година за вас, с огромен брой промени. Това обещава обединението на Марс, планетата на „енергията, действият и желанията“,  с  Юпитер, планетата на благословията, късмета и успеха. Ще забележите как животът ви се променя бързо по това време, но не спирайте крадeн от енергетика да работите през цялата година.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Марс и Сатурн ще се обединят в знака ви през април и вие отново ще станете  концентрирани.

Когато повелителят  на задачите посещава и без това  вашия сериозен и практичен знак, е време да решите какви промени трябва да се крадeн от енергетика случат в живота ви. Прегърнали сте  мечтите си, което не е характерно за вашите принципи. Простете си за това и приемете, че  е било част от жизнения ви път.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Слънцето ще посети знака ви в средата на януари и това ще бъде откровение за вас.

През новата година трябва да  си поставите нови цели и да се устремите към нещо по-голямо. Януари ще бъде идеалното време за това, защото се подготвяте за рождения си ден и ще си поставите нови цели за крадeн от енергетика следващата година. Освен това през този период е целесъобразно да се съсредоточите върху инвестициите и технологиите.

Риби (19 февруари – 20 март)

В края на август пълната Луна ще се окаже във вашия знак, което  ще ви подари период на пълно блаженство.

До края на лятото ще се окажете на крадeн от енергетика върха в  романтичната и творческата сфера, ще определите визията си за бъдещето и ще се успокоите. Рибите ги очаква красиво пълнолуние, от чието предимства трябва да се възползвате пълноценно. Започнете нов проект, подновете старите. Замислете се за  нова любов. Това е вашето време.

Комплексен хороскоп за 2018 г.: крадeн от енергетика За 4 зодиакални знака началото й ще бъде много сложно

Всички чакаме чудеса от Новата година и искаме да  вярваме, че тя  ще бъде по-щастлива от предишната. Но през първите месеци на 2018 г.   4 знака на зодиака ще се…

Ето как крадeн от енергетика може да намери любовта на живота си през 2018 г. (в няколко думи) всеки знак на Зодиака

Овен (21 март – 19 април) Не  бягайте от задълженията си. Телец (20 април – 21 май) Не се опитвайте да контролирате любовта. Близнаци (22 май – 21 юни) Не…

крадeн от енергетика

9 признака, че се намирате под влиянието на негативна енергия!

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по подходящ и ефективен начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората. Можете да станете жертва на тези негативни последици,…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането крадeн от енергетика изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT