Ето кога животът ви ще се подобри през 2018 г. според вашия зодиакален знак!

f607b5757029a46379900bdcc7b3bd0d41d9548d

Овен (21 март – 19 април)

Слънцето ще навлезе във вашия знак в края на март, което означава, че е време да започнете активни действия.

Ако се чувствали, че през последните една- две  години сте се  борили с вятърни мелници, през 2018 година всичко ще се промени. Слънцето ще навлезе във вашия знак през пролетта и ще Ви осигури яснота, мотивация и стимули.

Телец кра дeн от ен ер джи (20 април – 21 май)

Венера ще навлезе в Дева през юли и вашите отношения ще се подобрят.

В началото на лятото вашите отношения ще се къпят в любов и хармония. Ще ви бъде дадена възможност да докажете чувствата си на партньора, а и партньорът ще може да ви отвърне със същото. Това е времето, в което ще  съживите старата си страст и благодарността за кра дeн от ен ер джи силна, любяща връзка.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Слънцето ще бъде във вашия знак от май до юни, подгответе се да организира ново бизнес начинание.

В края на пролетта – началото на лятото,  ще бъдете на върха на своята активност и всички ваши естествени таланти ще заблестят още по-ярко. Способността ви да си сътрудничите, да популяризирате и да общувате с хората,  ще послужи като кра дeн от ен ер джи стимул за реализирането на професионалната ви идея, за която винаги сте мечтали.

12
В началото на септември ще настъпи новата Луна, която ще засегне всичките   планети в женските знаци, и тогава интуицията ви ще стане по-остра.

През последните няколко години загубихте връзка с вашия вътрешен компас. Често се замисляте за правилността на действията си, загрижени сте се дали не сте направили грешка и кра дeн от ен ер джи дали не сте се отклонили от своя път. До есента на следващата година  отново ще се свържете с вътрешния си Аз, чрез който ще получите подробно ръководство за действие.

223

Марс и Юпитер ще се обединят през януари и ще ви дадат голяма  доза късмет.

Това ще бъде важна година за вас, с огромен брой промени. Това обещава обединението на Марс, планетата на „енергията, кра дeн от ен ер джи действият и желанията“,  с  Юпитер, планетата на благословията, късмета и успеха. Ще забележите как животът ви се променя бързо по това време, но не спирайте да работите през цялата година.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Марс и Сатурн ще се обединят в знака ви през април и вие отново ще станете  концентрирани.

Когато повелителят  на задачите посещава и без това  вашия сериозен и практичен кра дeн от ен ер джи знак, е време да решите какви промени трябва да се случат в живота ви. Прегърнали сте  мечтите си, което не е характерно за вашите принципи. Простете си за това и приемете, че  е било част от жизнения ви път.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Слънцето ще посети знака ви в средата на януари и това ще бъде откровение за вас.

През новата година трябва кра дeн от ен ер джи да  си поставите нови цели и да се устремите към нещо по-голямо. Януари ще бъде идеалното време за това, защото се подготвяте за рождения си ден и ще си поставите нови цели за следващата година. Освен това през този период е целесъобразно да се съсредоточите върху инвестициите и технологиите.

Риби (19 февруари – 20 март)

В края на август пълната Луна ще се окаже във кра дeн от ен ер джи вашия знак, което  ще ви подари период на пълно блаженство.

До края на лятото ще се окажете на върха в  романтичната и творческата сфера, ще определите визията си за бъдещето и ще се успокоите. Рибите ги очаква красиво пълнолуние, от чието предимства трябва да се възползвате пълноценно. Започнете нов проект, подновете старите. Замислете се за  нова любов. Това е вашето време.

Комплексен хороскоп кра дeн от ен ер джи за 2018 г.: За 4 зодиакални знака началото й ще бъде много сложно

Всички чакаме чудеса от Новата година и искаме да  вярваме, че тя  ще бъде по-щастлива от предишната. Но през първите месеци на 2018 г.   4 знака на зодиака ще се…

9 признака, че се намирате под влиянието на негативна енергия!

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по кра дeн от ен ер джи подходящ и ефективен начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората. Можете да станете жертва на тези негативни последици,…

защищено INVITEXT