сб. апр. 27th, 2024

Непоносимите: Общуването с тези знаци на зодиака е изключително трудно

213cf4d5199766729660898f046a7738

Различните знаци на зодиака „награждават“ хората с определен набор от качества. За някои са характерни дружелюбност и  желание за помощ. Други шокират с импулсивност, непредсказуемост, коварство.

Астролозите са открили с кои пет знака на зодиака е най-сложно общуването. Вижте които са  водещите лидери, с които е по-добре да не  спорите:

Козирог

Петото място заемат Козирозите. К означава крал. Така с една дума може да се опишат представителите на този знак. Козирозите са искрено убедени, че само те са короновани особи и че тяхната дума е закон. Ако нарушите това правило ви чакат само неприятности.

Козирозите предпочитат да общуват само с хора, които смятат за достойни за тяхното ниво. Не е чудно, че те имат малък кръг приятели- не са толкова много кралете и кралиците на тази планета.

Козирозите не могат да бъдат принудени да направят нищо против волята си. Те дори няма да ви изслушат, в най-добрия случай  ще отронят лаконично  „не“ и дори няма да си помислят да обяснят причината за отказа. Това не е работа за крал!

Водолеи

Изненадващо, но факт: на четвърто място са интелектуалците  Водолеи. Те са интелигентни, разумни, способни да изчислят всяка стъпка и да постигат целите си.

Понякога техните положителни качества се превръщат в деспотизъм. „Направих го и ми се получи,  трябва да направиш същото“ – така те налагат волята си на другите.

Натрупаният богат опит и целеустременост могат да изиграят жестока шега с Водолеите, защото те престават да слушат мненията на другите.

Водолеите не смятат за срамно да прехвърлят вината върху някого за да се оправдаят.

Близнаци

Третото място заема най-непредвидимият знак – Близнаци. Сега те са игриви, неспокойни, като деца, а след секунда са си поставили „маската на безразличието“.

Пътят от топлата приятелска атмосфера до студената арогантност те преодоляват за един миг. Дали ще ви подадат ръката си или ще ви подложат крак и  кога ще се случи това,  дори самите Близнаци не знаят със сигурност.

С тях винаги трябва да бъдете нащрек и надеждно да защитавате своите уязвимости. Ако Близнаците разберат кои са те,  със сигурност ще ударят там. По степен на коварство – те са номер едно на  планетата.

Овни

На второ място са  Овните. Тяхната стихия е огън. „Да изгорят  всички мостове“ – да прекъснат връзки, които са строени  десетилетия – те са способни за  половин секунда.

Те живеят според техните си две точки. Първа: Овенът винаги е прав. Втора: ако Овенът не е прав – виж точка първа.

Ако във вашата среда има представители на този знак, бъдете търпеливи и бъдете готови винаги да  признавате правотата им.

Скорпиони

Лидери на рейтинга. Те имат много твърдо  отношение към света, супер его и отмъстителен характер. Те не могат да живеят без да  жилят!

В 80% от случаите тяхната отрова е насочена към другите и само в 20% – към себе си. Изключително взискателни към себе си и към околните.

Те имат добра интуиция и вярват, че за тях няма нищо невъзможно. Да застанете на пътя на Скорпион – това е най-лесният начин да се самоубиете.

За тези, които им пречат,  винаги имат запас от солидна доза отрова. Те ще  ги ужилят с особено удоволствие и ще продължат без да се обръщат назад.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post