сб. апр. 20th, 2024

Знаците на Зодиака, които, най-вероятно, ще умрат в самота!

23698782_2030288030534619_1876025849_o

Ако   не успеят да намерят някой, който да им подхожда идеално, тези пет зодиакални знака вероятно ще останат самотни в живота и последните си дни ще прекарат сами!

 Водолей

Водолеят е знак на зодиака, с който е много трудно да се  срещат останалите. Неспособността им да се сдържат и да изразяват емоциите си, пречи на партньорите им да се наслаждават на тяхната компания. Водолеите винаги сдържат емоциите си и това може да стане досадно за другите, които ще се опитва да усетят някаква емоция в  тях! Те предпочитат свободата, а не дългосрочни отношения с един и същ човек.

Разбира се, това може да се дължи и на факта, че те не получават достатъчно внимание, затова  предпочитат да общуват с повече хора. В допълнение, Водолей има много високи стандарти.

Водолеят избира своите партньори с повишено внимание и в съответствие със строгите си стандарти. Въпреки, че ако трябва да сме честни, ако сте в състояние да спечелите тяхното доверие, ще получите повече любов, отколкото от който и да било друг.

Козирог

Козирозите е трудно да бъдат впечатлени, на първата среща те могат да ви се сторят безразлични към вас. Това ще продължи, докато те ви изучат добре, но разбира се, това е  доста неприятно за другите. Партньорите на Козирога често са егоцентрични, твърде независими.

Козирозите първо се грижат за себе си, когато признават, че грешат и  в отношенията това може да се окаже огромен проблем –  ако вашият партньор е винаги прав, и никога не ви дава възможност да изразите мнение или да направите нещо по свой начин. Не много хора могат да останат с прекалено критичния Козирог и като резултат той най-вероятно ще се окаже сам.

Козирогът, както и Водолей, винаги  трудно признава, че има чувства към партньора си. Ако обаче  намерите общ език с него,  ще се сдобиете с  надежден и верен партньор, който ще си струва тази жертва!

Дева

Девите са опекуни на всички знаци на зодиака. Те винаги са готови да помогнат и се наслаждават на това.  Вярно е обаче и друго –  Девата е толкова чувствителна, че партньорите, които са до нея, могат да се почувстват потиснато и некомфортно.

Подобно на Козирог и Водолей, Девите също са перфекционисти. Те поддържат много високи стандарти за себе си и за развитието на своите партньори, а това може да е причина за разрушаването на връзката. Девата има натрапчива нужда от чистота и ред, тя  няма да търпи несигурността на партньора си. Това я  прави малко луда.

Никой няма да иска постоянно да се самонаблюдава и да се поддържа в безупречен вид, само за да не го упреква Девата. Но  заедно с всичко това, Дева много обича да се грижи за хората, към които е привързана и обича.

Овен

Известно е, че Овните са  много импулсивни хора, и макар че тази черта им помага в живота, тя  определено им пречи в отношенията. Техните партньори никога не знаят какво да очакват за тях. Овенът е много нетърпелив и няма да си губи времето за хора, които нямат свои цели или планове.

Те също така са много високомерни и упорити, като предпочитат  да слушат само себе си, което може много бързо да доведе до края на връзката. Овните са много страстни хора, които постигат това, което искат. Любовта им към приключенията  доста ще им пречи да  останат само с един партньор. Те обичат разнообразието и най-вероятно никога няма да се успокоят. Поради това те вероятно ще останат самотни до края на живота си.

Стрелец

Стрелците обичат да спорят, те правят това и  с техните партньори и ще бъдат удовлетворени само тогава, когато спечелят. Това  може емоционално да изчерпи партньорите им и може да доведе до срив в отношенията, защото всичко, което правят – е да спорят.

Те също така са много обсебващи и ревниви. Отначало това може да бъде много привлекателно, но с времето уморява. По този начин характерът на стрелците може да доведе до факта, че те да прекарат остатъка от живота си в самота.

Тайният рейтинг на Знаците на Зодиака: Най- завистливият е Скорпион, най-безкористният- Близнаци

Завистта е странно нещо. Смятаме, че това е неувереност в себе си и се опитваме да я  преодолеем, но не всички успяват. Завистта е като болест, тя поглъща човека, независимо…

Особено влюбчивите жени сред зодиакалните знаци, които са като бомби със закъснител

Основният проблем на човечеството е, че всички хора се раждат под определени съзвездия. Това означава, че бихме могли да живеем, работим и – особено – да се влюбваме , напълно…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post