Тайният рейтинг на Знаците на Зодиака: Най- завистливият е Скорпион, най-безкористният- Близнаци

envious-people4

Завистта е странно нещо. Смятаме, че това е неувереност в себе си и се опитваме да я  преодолеем, но не всички успяват. Завистта е като болест, тя поглъща човека, независимо дали той иска или не. Ето кои знаци на Зодиака са най-завистливи:

Скорпион

Скорпионът, разбира се, е най-завистлив от всички знаци на зодиака. Той не е склонен да се доверява на хората и  ги кра дeн от ен ер джи атакува от чиста  завист. Скорпионът не знае как да крие чувствата си, затова  хората бягат от него.

Рак

Ракът е завистлив, но може да крие, че завижда. Той не много често  позволява на другите да разберат кога го е обхванала завист, но ако сте забелязали това, ще се наложи да участвате в неговата игра.

Лъв

Лъв може би е най-атрактивният и страстен от знаците на кра дeн от ен ер джи Зодиака. Той разбира, че нещата не винаги вървят както трябва, затова не завижда  особено на живота на другите. Единственото нещо, което може да причини завистта му, е когато неговият партньор отделя голямо внимание на някой друг или нещо повече от него.

Дева

Девата завижда, когато някой е  по-добър от нея в нещо. Девата е много критична към себе си, затова тя ще се измъчва, докато кра дeн от ен ер джи не стане най-добрата в съответната област.

Овен

Овенът е страстен и капризен знак на Зодиака, което го прави винаги завистлив. Когато Овенът завижда, той се отдава на  емоциите си. Ако видите, че Овенът се  изчервява от завист – бягайте!

Телец

Въпреки факта, че Телецът е завистлив и не винаги е уверен в себе си, в него обикновено няма завист. Телецът е търпелив, разбиращ и знае кра дeн от ен ер джи кога да покаже емоциите си. Ако Телецът завижда, тогава нещо наистина го притеснява.

Козирог

Козирог обикновено не изпитва завист, за разлика от другите знаци на зодиака. Понякога се тревожи за дреболии, и в него се прокрадва завист, но той не обръща внимание на това. Козирог е кралят на самоконтрола и не позволява нещо да му влияе.

Везни

Везни – това е  един от най-разбиращите знаци кра дeн от ен ер джи на зодиака. Той приема превратностите на съдбата и не завижда на по-добрия живот на другите. За тях завистта е рядкост. Везни мрази конфронтации и конфликти, така че ако Везни завижда, никога няма да разберете  това.

Стрелец

Стрелецът, по правило, е странен, но не завижда. Той е оптимист и общителен, така че хората около него му завиждат, а не обратното.

Водолей

Водолеят не изпитва завист, като кра дeн от ен ер джи останалите. Той решава проблемите. Ако се сблъска със завист, той се опитва да обсъди причината,  която я е предизвикала, и да я премахне.

Риби

Рибите не завиждат поради своята състрадателност  и любов към хората. Те не изпитват завист и омраза, а ако все пак почувстват, няма от какво да се страхувате, за  тях това няма значение.

Близнаци

Близнаците не завиждат поради една проста причина: на кра дeн от ен ер джи тях им е все едно. Поради това Близнаците са едни от най-добрите хора. Те имат определено ниво на разбиране и, като правило, безгрижно отношение към живота.

Фаталните страсти, които предизвикват тежки болести и недъзи

На енергийно ниво  това е лесно да се обясни: за всички чувства и емоции в нашето фино тяло, наречено астрал, отговаря сърдечната чакра. Причините за възникване на кра дeн от ен ер джи някои особено опасни…

С какво трябва да започне уморената жена за да се зареди с енергия?

1. Физическо ниво. Жената ще става все  по-бодра след изпълнението на  следните стъпки: като захвърли панталоните и облече рокля,   започне да се грижи за тялото, ходи на спа процедури, масаж,…

Стига сте се радвали! Научете кра дeн от ен ер джи се да злобеете и да страдате!

Позитивното мислене, емотикони, щастливи снимки в социалните мрежи, както и  белозъби усмивки – Днес това за признаците  на благополучния човек. Опитваме се да оставаме положителни през цялото време, като крием…

защищено INVITEXT