Отровните думи, които не искат никога да чуват зодиакалните знаци

знаци

Едва ли за някого е тайна, че думите могат да имат разрушителна сила. Често се случва така, че в  емоциите си  хората казват обидни думи, които веднага искат да  върнат обратно, но за съжаление, това е невъзможно.

Разбира се,  на всеки човек му е тежко да слуша обидни думи,  но има и специфични фрази, които  просто вадят от равновесие представителите на определена зодия. Това, кра дeн от ен ер джи което за  някои не е от значение, за  други е в състояние да ги вкара в депресия! Вижте кои са  тези фрази.

1. Овен: „Успокой се“

Целият смисъл е в това, че тези думи още  повече ще раздразнят и ядосат  представителите на този знак. Ако искате да помогнете на Овен, опитайте се да го успокоите по други начини, но със сигурност не и с тези кра дeн от ен ер джи думи!

2. Телец: „Той / тя го може“

Партньорите на Телец трябва да избягват коментари за други жени / мъже. Дори ако искате да кажете, че партньорът ви е много по-красив, по-добре не го сравнявайте, а  му кажете комплимент, в противен случай няма да  избегнете конфликта!

3. Близнаци: „Това звучи глупаво“

Никога не казвайте на  Близнаците тази фраза, защото егото им ще пострада значително! Представителите кра дeн от ен ер джи на този знак знаят, че са умни, находчиви и интересни събеседници, а тази  фраза направо ще ги взриви!

4. Рак: „Остави  ме на мира, ти си толкова досаден/досадна“

Малко хора биха искали да чуят тази фраза, но Ракът буквално изпада в меланхолия, когато чуе нещо подобно. Те трудно  се откриват към хората, така че ако някой близък им каже тези думи, това ще им  нанесе кра дeн от ен ер джи силна  болка.

5. Лъв: „Не изглеждаш много добре“

Лъвовете наистина обичат да се грижат за себе си, за да са  винаги на върха. Ето защо е по-добре да не правите отрицателни коментари за външния им вид, ако не искате да ги разстроите.

6. Дева: „Защо не приличаме на тях?“

Ако партньорът сравнява двойката си с  Девата с други познати двойки, това сериозно ще разтревожи представителя кра дeн от ен ер джи на този знак, защото веднага ще започне  да търси проблеми в отношенията.

7. Везни: „Не ми харесват приятелите ти“

Ако Везни чуят такива думи от партньора си, това ще предизвика у тях истинска болка, защото за Везни приятелите са неразделна част от тях, така че те ще приемат тези думи и срещу себе си.

8. Скорпион: „Бившият ми … (бившата)“

Никой не обича да слуша кра дeн от ен ер джи сравнения с бившите,  но за Скорпионите това  е истинска трагедия, защото те са много ревниви. Ако кажете тези думи на представителя на този знак, той за много дълго време ще загуби спокойствието си.

9. Стрелец: „Ти си луд/а“

Стрелците приемат тези думи само в  лошия смисъл. Те веднага решават, че това е обида за тяхното интелектуално и емоционално състояние. По-добре е да не се шегувате!

кра дeн от ен ер джи

10. Козирог: „Моите родители не те харесват“

Представителките  на този знак наистина искат да се харесат на  всички. Ако  партньорът им каже, че родителите не са оценили такова момиче, тя ще го приеме като потвърждение на това, че и самият той не е достатъчно влюбен в нея!
 
11. Водолей: „Ти си точно като майка си“

Разбира се, Водолеите обичат майките си, но въпреки това кра дeн от ен ер джи те искат да получават  похвали и укори само за своите постижения и грешки. Те не обичат да бъдат сравнявани с някой друг.

12. Риби: Имаш сериозни проблеми“

Представителите на този знак знаят, че са изключително емоционални, затова често откриват проблеми и  у себе си. И все пак, те не искат да чуват  от партньора си такива думи! Като ги чуят – напълно се разочароват от кра дeн от ен ер джи любимия човек.

Сега вече знаете какви фрази трябва да избягвате при работата си с хора от различни зодиакални знаци. Не забравяйте, че трябва да следите какви думи казвате, защото е много лесно да се нарани човек, но да си възвърнете  доверието му – не!

защищено INVITEXT