Октомври – фаталният месец, който предсказва съдбата ви за 2018 г.

iБъдете внимателни към всички намеци на  съдбата през октомври, запомнете всички събития, които се случват от 8 октомври до 8 ноември с вас. Това са знаците, които показват какво ще се случи в живота ви през 2018 година.

Разделете този период на четири равни части, които символизират зимата-пролетта-лятото-есента и запомнете всичко, което се случва във всяка от тях. Дори и най-незначителните случки през октомври 2017 кра дeн от ен ер джи г. не трябва да се пренебрегват – защото това е планът на живота ви за 2018 г.! !

Любов и взаимоотношения

Връзките на влюбените през октомври ще са успешни, при условие че се спазват библейските постулати, като например „да се побои жената от мъжа свой“. Колкото повече жената дава свобода на мъжа си, толкова по- беззащитна става. А това, от своя страна, изисква внимание и кра дeн от ен ер джи загриженост от страна на мъжа. Не прекалявай! Ако усети такава игра, мъжът ще бъде разочарован от вашата неискреност.

Октомври  по същество е един от „най-мъжките“ месеци в  годината и изисква конкретика в отношенията. Възможни са критични провокации, на които е сложно да се реагира правилно. Търпение и издръжливост – това е ключът към успешните взаимоотношения сега.

Стойността на комплиментите през октомври е не бива да кра дeн от ен ер джи се подценява и преди всичко те трябва да засягат цялото семейство, а не негови отделни представители. Тяхната своевременност също е важна, така че да не се възприеме като претеглено решение или заради корист.

Семейство и деца

Децата този месец ще се окажат под строга преса. Родителите ще бъдат доста зациклени на тяхната безопасност и това ще е под формата на строги инструкции, което неизбежно ще кра дeн от ен ер джи доведе до конфликти. Бъдете снизходителни. А още по-добре, покажете и вие малко слабост.

Обръщайте се към децата за помощ, дайте им възможност да се погрижат за по-възрастните. Бабите и дядовците през октомври са най-добрите посредници между родители и деца и те също са основните обекти на опеката  и любовта.

Работа и финанси

Майсторството във всяко дело предполага сигурност. И няма значение каква е вашата професия кра дeн от ен ер джи и длъжност. Да се игнорира това,  със сигурност не бива.

Предложенията за икономии в  бюджета ще бъдат приветствани, но с представянето на нови проекти и дори на базата на някои нови технологии, като това трябва да е незабавно.

Периодът е консервативен, което няма да позволи правилно да се оцени вашата креативност. Най-успешни ще са онези проекти, които са свързани с  грижите за възрастните и децата, кра дeн от ен ер джи както и със сигурността във всички области на живота – от зърнобазите до антивирусните програми.

Това е времето на антикварите, консерваторите и поддръжниците на установените традиции. А икономиите ще бъде забележими във всичко, дори и в храненето. Основните разходи ще са за придобиването на неща, които имат характеристика „вечни“.

Здраве и храна

Настъпи времето на най-жестокия месец по отношение на здравето и емоциите. Обърнете внимание кра дeн от ен ер джи на сухожилията, не ги натоварвайте без предварително загряване – октомврийските разтягания се лекуват доста дълго време.

Родените през април трябва да се погрижат за имунитета си. Опитайте се да не попадате на места, където се събират много хора за да избегнете вирусни атаки. А за зимните хора настъпват най-добрите времена, ниските температури за тях са истинска панацея.

Подготовката на организма за зимата продължава. Балансът между кра дeн от ен ер джи продуктите от животински и растителен произход ще е  добра база, но от растителните продукти това се отнася главно за зеленчуци и плодове, а не за билките и тревите.

Отдих и пътешествия

Както и в  предходния месец, най-успешните пътувания ще бъдат в  западна посока. Но е по-добре да не правите дълги пътувания без да свършите конкретна работа. Изключенията се отнасят само за онези, чиято страст е кра дeн от ен ер джи археологията! Опитът да се получи информация от миналото за изграждането на бъдещето ще бъде успешен.

Съществуват кра дeн от ен ер джи 25 ПРАВИЛА на съдбата – кой ги е измислил – не е известно

Тези, които са запознати с ПРАВИЛАТА,   са съгласни   и се придържат към тях. Това дори не са правила, а психотерапевтични техники. Тяхната задача е успокоение, омиротворение. Процесът е…

Топ 3 на зодиакалните знаци, които са подложени на най-тежките изпитания на Съдбата

кра дeн от ен ер джи

Някои от знаците на зодиака са  склонни да си повтарят всеки ден: “Днес не ми е ден” защото по-често от останали са подложени на тежки изпитания  и се чудят как…

защищено INVITEXT