Защо за мъртвите никога не трябва да се говорят лоши неща

BolnEgregorЗнаете израза : За мъртвите или само добро, или нищо.   Дори ако човек е водил не особено добродетелен живот, след като  умре   той придобива своеобразен социален имунитет: за мъртвите не се говори лошо. Каква е причината за тази  традиция?

Покойният попада под защитата на егрегор

В света има огромен брой енергийни структури – егрегори. Към тях спадат всякакви религии, всякакви общности,  социални групи от хора кра дeн от ен ер джи (пенсионери, студенти, майки, деца и така нататък).  Егрегор имат  всички компании, фирми, предприятия. Дори и гробищата имат много плътно и активно енергийно поле.

Егогор се образува под влиянието на мисли, действия, преживявания на определен брой хора и понякога и същества от други измерение.  Човек след смъртта си попада в  енергийната система на друг свят, и поне за известно време става част от нея.

Без значение кра дeн от ен ер джи какво име се използва: егрегор на смъртта, Бог, Оня свят, Космос – във всички случаи душата на починалия се сдобива с  надежден защитник. Неприятни думи, подигравки, умишлено повреждане на личните вещи на починалия и други неприлични действия активизират егрегора.

Той защитава своя подопечен, като „удря по носа“ този, който го е засегнал. Говорейки за мъртвите лошо, можете да  си навлечете различни проблеми, вариращи от загуба кра дeн от ен ер джи на портфейла  до  смъртоносна болест. Егрегорът не анализира доколко неговата „частица“ (душата на починалия) е била неправа в живота си.

Той се интересува само от това да  защити  своя елемент и следователно, и себе си като цяло. По същия начин действат и другите енергийни структури, просто хората не винаги разбират, че възникналите проблеми са свързани с погрешно поведение по отношение на някои егрегори.

Покойният не кра дeн от ен ер джи може да се  оправдае

Всеки може да се защитава. Дори и най-големите престъпници могат да използват услугите на адвокат, получавайки шанса да докажат своята невинност. А починалият е  лишен от това законно право. Душата му, след като напусне  материалния свят, губи контакт с живите хора и техните нрави.

Тя отива отвъд границите на видимия свят и попада на място, където човешкият съд е безсилен. Ако кра дeн от ен ер джи убиецът умре, той няма да бъде вкаран в затвора. Същото   се отнася си за злословията по негов адрес, които трябва да бъда прекратени. За мъртвите не се говори лошо, тъй като никой няма това право. Починалият вече е на друго ниво, където с него ще се „заемат“  други сили.

От християнската гледна точка той ще се яви пред Бога;  от индуистка – ще изпълни кра дeн от ен ер джи своята карма. Във всички случаи, починалият ще получи наказание, съизмеримо с неговото поведение. Но живите хора не трябва да участват в осъждането: това кара човека да страда, като  непрекъснато превърта в  ума си лошите си постъпки.

Покойният може да атакува

През първите 40 дни душата все още е много привързана към познати места и хора. Ако човекът е  живял, без да  спазва социалните норми и кра дeн от ен ер джи закони, значи голяма е вероятността процесът на умиране и прощаване с тялото  му да се окаже много тежък.

Такава душа е развълнувана и възбудена, тя се мята от точка в  точка и винаги се намира близо до роднини, приятели, познати. Мъртвите се  тревожат  от критичните думи, омраза към тях, обиди. Душата може да се  разтревожи и да забрави за основната си задача:  да се премести кра дeн от ен ер джи в друг свят, и вместо това да реши да „удари“ нарушителя. Колкото по-силна е енергията на починалия, толкова по-тежък и силен ще бъде неговият „отговор“.

Можете просто да изпуснете тежък предмет на крака си, или внезапно можете да объркате газта със  спирачката и да попаднете в тежка катастрофа. Отмъщението на душата е импулсивно, нейната цел е да спре злословията. Понякога мъртвите, обидени от живите,  чупят  кра дeн от ен ер джи огледалата, хвърлят собствената си снимка от масата, преместват любимите си неща. Това е лека версия на молбата им да спрете да говорите лошо за тях.

Да се говори злобно за познати – е лош тон във всяка една ситуация. И е по-добре да мълчите, отколкото да обвинявате починалия за минали грехове. Този човек вече не съществува и отсега нататък няма да навреди на никого. Много кра дeн от ен ер джи по-разумно е да се опитаме да простим на починалия и да му помогнем, като му запалим свещ или искрено се помолим за него.

Изследване: Съзнанието не напуска човека дори и след смъртта му

 Учени от университета в Саутхемптън са провели интересно изследване. Те смятат, че са доказали, че част от съзнанието на човека продължава да съществува и след смъртта му. Проучването  продължило четири…

Фантастична “Стълба в небето” се появи след смъртоносна автомобилна кра дeн от ен ер джи катастрофа в Грузия

Жена, която минавала с колата си покрай автомобилна катастрофа в Грузия миналия месец, направила снимка на нещо, което някои нарекоха”Стълба в небето”. Аниза Ганон щракна няколко снимки за шефа си,…

защищено INVITEXT