Ако си отговорите само на 5 въпроса, ще можете да излекувате всяка болест

i

Тялото никога не ми лъже. А да се разбере това, което ни казва, понякога е жизненоважно.

Подобно на сетивните органи (уши, очи), тялото също така ни предоставя ценна информация. Каква? В каква ситуация сме престанали да обичаме? / Къде сме се обидили на някой / Къде сме се пожертвали? И  ако не се се разрешат тези проблеми / обиди / конфликти, ние се обричаме кра дeн от ен ер джи на некачествен живот и на липса на здраве.

Тялото няма да направи нещо, ако мозъкът не подаде команда. Тоест – ние чрез мозъка си подаваме команда да заболеем, да се обидим на нещо и на някой, включително и на себе си. А също така си подаваме команди  за да се възстановим. Отново чрез мозъка.

Силата на намерението

Когато намерите в себе си отговорите на тези кра дeн от ен ер джи 5 въпроса, ще разберете главната, дълбоката причина за болестта. Разрешете тази ситуация. Тя вече не носи положителен потенциал, нито радост, нито здраве. Има ли смисъл да зацикляме на стари обиди, когато здравето вече не позволява? Това просто не е изгодно.

Виждате ли колко важно е намерението? Защо? Защото е важно да се разбере: „Край. Повече не искам да боледувам. Омръзна ми! „. Силата на вашите кра дeн от ен ер джи намерения е ключов играч във възстановяването ви! Ако дни преди дни на човекът му е било комфортно да боледува, сега той е направил тази зона – зона на дискомфорт.

И така: 5 изцеляващи вълшебни въпроси

С какви прилагателни най- добре се описва това, което чувствам в тялото си?
    Какво не ми позволява да правя това заболяване?
    Какво ме принуждава да правя това заболяване?
кра дeн от ен ер джи     Ако си позволя, на себе си, да реализирам тези желания, как би се променил живота ми?
    Ако си позволя, на себе си, да бъда ________ , какво ужасно или неприемливо би се случило в живота ми?

След като отговорих абсолютно искрено на тези 5 въпроса, аз лично се излекувах от тежък абсцес без операция.

Разбира се, изцелението на всяка болест – зависи от кра дeн от ен ер джи силата на вярата в това изцеление. Колкото по-напреднало е заболяването, толкова по-трудно е човек да вярва в своето излекуване. Започнете да реагирате на тялото си възможно най-скоро. Невъзможно в нашия свят не съществува.

Повярвайте и действайте! Сега!

М. М.

Фаталните страсти, които предизвикват тежки болести и недъзи

На енергийно ниво  това е лесно да се обясни: за всички чувства и емоции кра дeн от ен ер джи в нашето фино тяло, наречено астрал, отговаря сърдечната чакра. Причините за възникване на някои особено опасни…

Езотерика: Болестта ви ще си тръгне тогава, когато необходимостта от нея изчезне

Заболяването се появява като начин да се отговори на нужди,  които по друг начин не могат да бъдат задоволени. Болестта е  начин да се получи нещо, което без заболяването кра дeн от ен ер джи не…

защищено INVITEXT