сб. апр. 27th, 2024

Този свят е създаден от вашия разум, и от вашия разум е ограничен

свят

Когато човек с три висши образования не може да си намери работа, когато  зорко следената  жена внезапно  отива при любовника си, когато кучето спре да върти опашка пред вас и започне да ръмжи, когато се появите, ви изглежда, че всичко е рухнало.

Списъкът може да се продължи с  липсата на пари, свобода, желания, препятствия по пътя, предателство, грабеж, или смърт.

Когато всичко се руши,   светът престава да съществува, и  изглежда, че вече  няма никаква надежда, няма път. Но в действителност няма обикновен път, няма такъв път, по който да вървите със спокойни стъпки.

Когато всичко се руши,  вие не знаете как да се държите, какви думи да изричате, пред кого да поплачете, и на кого да покажете силата  на своя дух. Вие искате да сте както преди, да носите същата маска, да използвате заучените си  фрази, да изпълнявате рутинни действия, постоянно да се оплаквате, или пък да се преструвате, че всичко ви е наред.

Когато всичко се  разпада, в това време непременно се отмива цялото лустро. Това е нещо невероятно, когато вече не можете да продължите да играете обичайните социални роли, всичко  това, към което сте били толкова привързани и което толкова усърдно сте следвали, изведнъж престава да е значимо, става прозрачно и организмът  вече не го приема.

Когато всичко се разпада, оставете го да  бъде така, минете  през този процес до края,  защото след това ще можете,  най-накрая, да изместите своите граници, и ще престанете да се идентифицирате със своите стереотипи и традиции. Така ще се видите отстрани –  истинския, ще се срещнете с този,  който не познавате, или старателно сте крили от другите, а  и от себе си на първо място.

И сега, вие сте сам с него, и можете внимателно да погледнете в своите дълбини на душата в процеса на трансформация, сякаш се сглобявате отново. Сега  започвате от същността на истинските си желания и нужди.

Някои в ​​такива моменти захвърлят престижна работа и започват да се занимават с това, за което са мечтали като деца, някои спират да си купуват скъпи дрехи и започват да се обличат просто удобно, някои просто спират  неуморно да раздават на всички усмивки и към всеки да търсят  индивидуален подход, опциите могат да бъдат стотици.

И тогава тръгвате по Своя път, реализирате своя потенциал, своята креативност,  сега вече знаете, че вие ​​сте Вие.

Накъдето е насочено вашето внимание – там изтича вашата енергия

Днес много учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрекъснат поток от енергия, който  сформира  реални обекти и събития само благодарение на нашата мисъл. Ето защо духовните хора,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post