От 10 октомври започва периодът на най-стремителните успехи: Юпитер, планетата на късмета и богатството, навлиза в знака на Скорпион!

юпитер

Знакът Скорпион подкрепя всички честни хора, които никога не се отказват и не се предават

Юпитер в Скорпион  ще подготви за всеки изпитания според  силите му. Всички трудности по пътя ви през този период ще бъдат преодолими и ще са от особена ценност за вас. Тези трудности ще бъдат крадeн от енергетика последната врата, която ще отворите,  преди сбъдването  на вашата заветна мечта.

Затова се радвайте на всички  трудности през този период и помнете, че преодолявайки ги,   имате възможност да научите нещо невероятно важно за целия си живот.

Не бива да се боим, че абсолютно всички ни чакат трудности. Въобще! Този период крадeн от енергетика за всички нас ще бъде период на мистични съвпадения и неочаквани успехи, благоприятни дни и просто невъобразими срещи.

Знакът Скорпион подкрепя с цялата си мощ всички честни хора, които никога не се предават.

В този период мечтайте с цялата сила на вашето въображение  – Вселената ще  откликва и ще ви крадeн от енергетика помага за въплъщението на вашите мечти.

А Какво въобще не бива да правите в този период? Скорпионът не търпи  лицемерие и предателства, затова не бива да клюкарствате и да сплетничите за никой през този период.

Езотерика: От какво се нуждаете, за да бъдете успешни според зодията си

крадeн от енергетика

Това е важно за щастието ви. Може да имате всичко в живота и все пак да не бъдете щастливи. Има някои неща, които са изключително важни за живота ни, без…

Езотерика: Първата мисъл винаги се генерира от интуицията!

В момента, когато започнете да развивате своята интуиция, с опита, който ще крадeн от енергетика придобивате, тя ще започне да ви помага все по-често и все по-успешно. Нека да предположим, че има интуиция…

Езотерика: Формулата на Далай Лама за благополучие

Нека започнем с осмислянето на думите, които често използваме, когато става дума за финансово благоденствие: Бед- крадeн от енергетика ен- това е човек, който създава беди в живота си, човек, създаващ само неприятности.…

Езотерика: Когато помните, забравяйте. Не си спомняйте, не се връщайте. Продължете напред.

Когато помните, забравяйте. Не си спомняйте, не се връщайте. Продължете напред. Това е основата на “философията” крадeн от енергетика на живота – тук и сега, винаги в настоящето, като се освобождавате. Толкова е…

крадeн от енергетика крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, крадeн от енергетика чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT