От 10 октомври започва периодът на най-стремителните успехи: Юпитер, планетата на късмета и богатството, навлиза в знака на Скорпион!

юпитер

Знакът Скорпион подкрепя всички честни хора, които никога не се отказват и не се предават

Юпитер в Скорпион  ще подготви за всеки изпитания според  силите му. Всички трудности по пътя ви през този период ще бъдат преодолими и ще са от особена ценност за вас. Тези трудности ще бъдат последната врата, която ще отворите,  преди сбъдването  на вашата заветна мечта.

Затова се радвайте на кра дeн от ен ер джи всички  трудности през този период и помнете, че преодолявайки ги,   имате възможност да научите нещо невероятно важно за целия си живот.

Не бива да се боим, че абсолютно всички ни чакат трудности. Въобще! Този период за всички нас ще бъде период на мистични съвпадения и неочаквани успехи, благоприятни дни и просто невъобразими срещи.

Знакът Скорпион подкрепя с цялата си мощ всички честни хора, които никога кра дeн от ен ер джи не се предават.

В този период мечтайте с цялата сила на вашето въображение  – Вселената ще  откликва и ще ви помага за въплъщението на вашите мечти.

А Какво въобще не бива да правите в този период? Скорпионът не търпи  лицемерие и предателства, затова не бива да клюкарствате и да сплетничите за никой през този период.

Езотерика: Първата мисъл винаги се генерира от интуицията!

В момента, когато започнете да развивате своята интуиция, с опита, който ще кра дeн от ен ер джи придобивате, тя ще започне да ви помага все по-често и все по-успешно. Нека да предположим, че има интуиция…

Езотерика: Формулата на Далай Лама за благополучие

Нека започнем с осмислянето на думите, които често използваме, когато става дума за финансово благоденствие: Бед- ен- това е човек, който създава беди в живота си, човек, създаващ само неприятности.…

кра дeн от ен ер джи

Езотерика: Когато помните, забравяйте. Не си спомняйте, не се връщайте. Продължете напред.

Когато помните, забравяйте. Не си спомняйте, не се връщайте. Продължете напред. Това е основата на “философията” на живота – тук и сега, винаги в настоящето, като се освобождавате. Толкова е…

защищено INVITEXT