От 10 октомври започва периодът на най-стремителните успехи: Юпитер, планетата на късмета и богатството, навлиза в знака на Скорпион!

юпитер

Знакът Скорпион подкрепя всички честни хора, които никога не се отказват и не се предават

Юпитер в Скорпион  ще подготви за всеки изпитания според  силите му. Всички крадeн от енергетика трудности по пътя ви през този период ще бъдат преодолими и ще са от особена ценност за вас. Тези трудности ще бъдат последната врата, която ще отворите,  преди сбъдването  на вашата заветна мечта.

Затова се радвайте на всички  трудности през този период и помнете, че преодолявайки ги,   имате възможност да крадeн от енергетика научите нещо невероятно важно за целия си живот.

Не бива да се боим, че абсолютно всички ни чакат трудности. Въобще! Този период за всички нас ще бъде период на мистични съвпадения и неочаквани успехи, благоприятни дни и просто невъобразими срещи.

Знакът Скорпион подкрепя с цялата си мощ всички честни хора, крадeн от енергетика които никога не се предават.

В този период мечтайте с цялата сила на вашето въображение  – Вселената ще  откликва и ще ви помага за въплъщението на вашите мечти.

А Какво въобще не бива да правите в този период? Скорпионът не търпи  лицемерие и предателства, затова не бива да клюкарствате и крадeн от енергетика да сплетничите за никой през този период.

Езотерика: От какво се нуждаете, за да бъдете успешни според зодията си

Това е важно за щастието ви. Може да имате всичко в живота и все пак да не бъдете щастливи. Има някои неща, които са изключително важни за крадeн от енергетика живота ни, без…

крадeн от енергетика

Езотерика: Първата мисъл винаги се генерира от интуицията!

В момента, когато започнете да развивате своята интуиция, с опита, който ще придобивате, тя ще започне да ви помага все по-често и все по-успешно. Нека да предположим, че има интуиция…

Езотерика: Формулата на крадeн от енергетика Далай Лама за благополучие

Нека започнем с осмислянето на думите, които често използваме, когато става дума за финансово благоденствие: Бед- ен- това е човек, който създава беди в живота си, човек, създаващ само неприятности.…

Езотерика: Когато помните, забравяйте. Не си спомняйте, не крадeн от енергетика се връщайте. Продължете напред.

Когато помните, забравяйте. Не си спомняйте, не се връщайте. Продължете напред. Това е основата на “философията” на живота – тук и сега, винаги в настоящето, като се освобождавате. Толкова е…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; крадeн от енергетика чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT