пт. апр. 19th, 2024

Петък 13-ти: Какви мощни ритуали за пари могат да се изпълняват в този ден

петък

Полезно е да се използва  магията на петък, 13-ти, от всички, които искат бързи и драматични промени в живота си. Смята се, че в този ден особена сила имат различни ритуали, свързани с придобиването на много пари.

Паричен ритуал

В петък 13-ти е добре да се проведе несложен и ефективен ритуал за пари – сресване на косата. По което и да е  време на деня, застанете пред огледалото,  и, гледайки се в очите си, сресвайте косата си поне  три минути.

Като в  същото време си представяйте, че  върху вас пада дъжд от пари. Мъжете могат да сресват мустаците и брадите си. В петък, 13-и, резултатите от този паричен ритуал са  особено значими и впечатляващи.

Ритуал за пари – 2

Трябва да отидете в  църква на 13-ия ден на който и да е месец, да купите 13 свещи, за да получите ресто с метални монети. Пристигайки у дома, хвърлете тези монети на пода назад през рамото си и ги оставете така, както са паднали,  до сутринта.

Направете така, че никой да не видите тези пари. Сутринта, без да се миете, без да се сресвате, съберете парите, завийте ги в носна кърпа и я поставете под леглото. Съвсем скоро ще забележите колко рязко ще се увеличат вашите парични приходи. След ритуала запалете свещите в църква.

Саксия  за пари

Поставете малък керамичен съд, най-добре саксия за цветя, на видно място. В рамките на една седмица, поставяйте в нея всеки ден по 13 стотинки. След това купете бяла  свещ и свещник.

Поставете саксията на масата, поставете свещта в свещника и изсипете монетите в лявата си длан. Поставете кръг от монети в основата на свещника. След поставянето на всяка  монета казвайте: „Пари, течете.  Пари, блестете. Пари, растете, да ме направите  богат/а  пожелайте“. Запалете свещта с кибрит и вземете свещта със свещника  в ръката си като визуализирате, че сте богат/а.

Помислете какво ще направите в този случай, как ще се почувствате, как и за какво ще изразходвате парите си. Когато свещта изгори, съберете монетите и ги върнете обратно в саксията.

Всеки ден добавяйте монети в саксията, докато се напълни. След това я завържете с  кърпа с червен цвят и  сложете в зоната на богатството на вашия дом.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post