сб. апр. 27th, 2024

Новолуние: парични поличби и поверия

novolunie

Новолунието е специално време, когато магическите потоци са особено силни. Използвайки паричните поличби и поверия, натрупани от нашите предци, всеки може да постигне финансова независимост.

Има много суеверия, ритуали и поличби, които могат да помогнат на всеки човек да направи качествена промяна w  живота си, да постигне успех в личните дела, работата, търговията и в други сфери. Но в периоди, когато Луната се обновява, е необходимо да се наблюдават промените около нас За  да разберем, какво ни  обещава предстоящия ден. Новолунието е  удачно време  за всяко начинаниe. Вашите дела се устремяват нагоре заедно с растящата Луната, получавайки импулс  от Вселената.

Парични поличби и поверия в Новолуние

Според поверията в Новолуние  е важно  да поставите  в портфейла си  няколко монети с думите: „Луната расте, капиталът се умножава.“

Друг начин да увеличите капитала си е като поставите на перваза на прозореца в нощта на Новолуние една банкнота. Поставените  там пари трябва да стоят през нощта, а на сутринта да се похарчат за нуждите на дома и семейството. Според поверието, такава покупка не само ще запази уюта, но и ще привлече благоденствие в къщата.

За да не   оставяте без пари, в този период се въздържайте да давате и да получавате заеми дори с   малки суми. Така ще  можете да се предпазите от изтичане на финансите.

Ако сменяте местоживеенето си в Новолуние това означава, че ви очаква  богатство и щастие на новото място.

На Новата Луна е необходимо да се покаже жълта монета, а след това да се постави в портфейла. С нарастването на Луната, според поверието,  расте и вашето материално състояние.

Според поверието, мента и канела привличат парично изобилие. Привечер  поставете  тези растения в портфейла си и го сложете на перваза на прозореца. В портфейла ви  трябва да има банконоти  с различен номинал.

Всички бизнес дела и търговски сделки  трябва да се планират за Новолуние. Специалният импулс,  изпращан от спътника на Земята, има благоприятен ефект върху финансите и ще ви помогне да засилите позициите си в  избраната област.

За да не изтичат парите от къщата, в нощта на Новолуние излезте  навън с шепа монети и няколко пъти ги прехвърлете от едната длан в другата.

В една чаша вода поставете  монетата, оставете я за една нощ на прозореца, а на сутринта измийте с тази вода лицето и ръцете си. Така  ​​ще бъдете в състояние да привлечете много пари.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post