Мъдрата жена, която получава всичко, което пожелае – легенда

женаВ далечните праисторически времена, когато на планетата бродели ужасни диви зверове, готови да разкъсат всичко, което им попадне пред  очите, когато климатът бил  толкова студен, че да замръзнеш и да се превърнеш в ледена висулка било по-лесно, отколкото да  намериш нещо за ядене, когато горещината била ужасна, живеело едно племе, а в него – жена, за която има легенда, и кра дeн от ене ргети се предавала от уста на уста от всички жени, от майка на дъщеря.

Никой не си спомня името й вече, но благодарение на нея всичките и дъщери, внучки, правнучки и потомки,   и досега получават не само всичко, което им е нужно от живота, но и лукс под формата на бижута, модни дрехи и огромен брой почитатели.

А всичко започва така.

кра дeн от ене ргети

През тази година племето отчаяно се отбранявало от все по-ожесточените атаки на зверовете.

Жените се защитавали  и ловували рамо до рамо с мъжете. Никой не можел да си представи, че жените могат да останат в пещерите и да не излизат на лов с мъжете. Така било винаги – всички членове на племето  правели всичко заедно.

– Плячката трудно попада в кра дeн от ене ргети нашите ръце – казал вождът. – Тя иска ние да станем нейна закуска. Глад ни чака, ако нямаме късмет.

Племето нямало  храна вече  10 залеза. Силата напускала войните.

Ръмжене и скърцане с нокти по камъните показвали, че племето е в капан.

Животните искали да стигнат до хората в  пещерата и да ги изядат като котка мишка в собствената и бърлога.

кра дeн от ене ргети

Изведнъж една жена, която не изглеждала по-различна от останалите, станала и отишла до вожда.

– Ти си силен войн – казала тя. – Ти си изкусен ловец. Можеш да тичаш  бързо. Скоростта ти е  нашето спасение. Нито един тигър не може да сравнява с теб. Защото си не  само бърз, а и умен. Ти лесно ще надхитриш котката, а победата, кра дeн от ене ргети както и преди, ще бъде твоя.

Думите на жената напомнили на вожда миналите му успехи и той вдигнал глава.

Харесвало му  да я слуша, защото от думите й силите му се връщали заедно с достойнството и гордостта от себе си.

Тя го погледнала в очите и прочела в тях: „Моля те, не спирай, говори още.“ И затова тя продължила.

кра дeн от ене ргети Ние се надяваме само на теб, славен воин. Ти сам ще го убиеш по-бързо, отколкото с тълпа от жени, които са принудени да се защитават. Неусетно ще излезеш от пещерата, така ще изненадаш животното, че то няма дори да успее да се изправи, а твоето   копие вече ще е пронизало сърцето му. Аз знам – ще бъде точно така! Ти кра дeн от ене ргети ще го убиеш, ние ще го изядем, а след това ще се преместим на мястото, където няма да може да ни безпокои нито една твар. Ти ще ни заведеш в рая. Аз знам!

Казвайки това, жената се върна на мястото си и седна със затворени очи. Тя нищо не очакваше от вожда, тя  смяташе, че този силен мъж ще  ги кра дeн от ене ргети спаси. И въпреки, че вождът не помръдна, тя не се притесняваше – вождът  винаги сам взимаше решения.

Настъпи  следобедът на 11-тия ден. Всички бяха изнемощели от топлината и жената заспа, както и много други …

Тя се събуди от викове. Всички развълнувано викаха и скачаха и тя не разбра веднага, че окървавеният вожд не е ранен, а държи в ръцете кра дeн от ене ргети си месо. Тя знаеше, че вождът е победил!

Докато всички спяха, включително и огромния саблезъб тигър, уморен от адската горещина, вождът  излезе от пещерата и хвърли камък по звяра. И докато той зашеметен  се изправяше, вождът скочи върху него и заби копието си в сърцето му.

Победата беше толкова лесна, че лидерът, докато режеше  корема на тигъра, все още не кра дeн от ене ргети можеше  да повярва на късмета си.

Вождът  разбра, колко тази  жена, вярваща в победата му, е  мъдра  и реши да отиде при нея.

– Ти уби звяра, вожд. Ти ни спаси. Ти си велик войн! Винаги ще помня  твоя  подвиг. И, моля те, заведи ни на  мястото, където ще бъдем в безопасност.

– Добре, жена, аз ще ви заведа. А кра дeн от ене ргети за себе си помисли: „Тази жена е щастливият ми талисман. Искам да чувам  думите и за  вярата и в мен всеки ден. И докато тя вярва в мен, аз винаги ще съм до нея заради  вярата и! “

А  жената си мислеше: „Той има нужда от мен дори повече, отколкото аз от  него! Аз ще го вдъхновявам за велики дела. кра дeн от ене ргети Докато  вярвам в него – той е мой! “

Година по-късно, тя пееше приспивна песен на дъщеря си:
„Когато пораснеш – избери си мъж,  в когото вярваш с цялото си сърце.
 
Всеки път му казвай  това, което искаш  да прави за теб – и той винаги ще го прави.
 
Ти си му нужна за силата  на вярата си, кра дeн от ене ргети както Слънцето се нуждае от планетите около него, както за всичко живо е нужен  въздухът.
 
Трябваш му, за да стане герой.
 
Той има нужда от теб, защото без твоята вяра  няма да доживее до сутринта.
 
Вярвай в него и нека вярата ти всеки ден достига до  него с думите ти.
 
Ако говориш с мъжа – нека кра дeн от ене ргети думите ти да  са пълни с вяра, ако мълчиш – нека тишината също бъде пълна с вяра в него.
 
И той ще ти донесе това, което искаш. „

Ето  за тази жена и нейната песен е тази легенда, скъпи жени, дъщери и майки. Нека нейната песен ви помогне винаги да получавате това, което искате лесно и с мир в кра дeн от ене ргети сърцето!

С какво трябва да започне уморената жена за да се зареди с енергия?

1. Физическо ниво. Жената ще става все  по-бодра след изпълнението на  следните стъпки: като захвърли панталоните и облече рокля,   започне да се грижи за тялото, ходи на спа процедури, масаж,…

Сексът като източник на енергия или как жената “захранва” мъжа

Жената е ценен източник кра дeн от ене ргети на енергия за мъжа. Именно от жената зависи дали съпругът й ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската енергия, толкова по-богато ще е семейството…

 

защищено INVITEXT