сб. апр. 20th, 2024

Сексът като източник на енергия или как жената „захранва“ мъжа

жена

Жената е ценен източник на енергия за мъжа. Именно от жената зависи дали съпругът й ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската енергия, толкова по-богато ще е семейството!

Всяка жена се ражда с определени енергийни способности. От тях зависи как ще я възприемат мъжете.

Понякога това е много забележимо – например, случва се така, че не толкова красиво момиче го преследват наведнъж много мъже, без да забелязват красавиците. Всичко това се дължи на факта, че у обекта на тяхното възхищение има много женска енергия, и противоположният пол чувства това.

За какво служи женската енергия?

Докато момичето запазва своята невинност, неговата енергия не се изразходва. Но именно на първия мъж , тя дава част от нея. От това колко енергия получава мъжът, зависи неговия успех. Не винаги първият любовник става съпруг.

След това и вторият и следващият получават част от енергията. Но този ресурс се възстановява, жената възстановява своите резерви, но в продължение на 7 години след полов контакт продължава да дава енергия на любовника си.

Ако момичето е имало много любовници, всички те се „хранят“ с женската и енергия. И това не е лошо, това не и се отразява. Само че мъжът, който сега е до жената, получава не 100% от магическия заряд, а малко по-малко, и значи неговата резултативност пада.

Как мъжете чувстват женската енергия?

Първо, много мъже мечтаят да са първи. Лишаването от девственост е тайнство, което искат да преживеят мнозина. И не само за да изпитат някакви нови усещания. Те инстинктивно знаят, че могат да получат голям заряд с така необходимата им енергия.

Второ, мъжете често ухажват едновременно няколко дами. И това също е начин да използват множество източници, което има много добър ефект върху благосъстоянието им . Например, женен млад човек се сдобива с любовница, той получава необходимите импулси и от жена си, и от тази, с която прекарва време с него, което означава, че може да бъде двойно по- ефективен.

В древни времена много феодали са имали правото на „първа нощ.“ Собственикът на земята имал възможност да лишава от девственост всички момичета преди сватбата им. По този начин се включвал към тяхната енергия, което значително увеличавало доходите на имението. Източникът на тази традиция отдавна е забравен, но биоенергетиците знаят за нейния произход.

Доказателство е също и това, че най-успешните хора в света днес – тези, които са много любвеобвилни, и следователно, имат редица източници, и примерен семеен мъж, който има една жена, но тя е в състояние да му даде необходимата енергия.

Как жената да спре да „захранва“ бившите?

Ритуалът отнема само няколко минути. Изискват се само време и внимание, но резултатът ще бъде забележим веднага. Как? Просто мъжете чувстват, когато губят „захранването“ си. Много скоро ще ви се обадят или ще назначат среща. Някой ще се обади за среща, някой ще пише, че не може да я забрави.

Разбира се, не е нужно да се срещате с тях, но се уверете, че това работи. Ритуалът трябва да се повтори след 2 седмици, за да не възникне ситуация, в която някой не се е „откачил“.

Какво да направите: просто трябва да сте сама и известно време да произнасяте определени думи. Този ритуал не е магия, а е психологическа техника, която позволява да се „премахнат“ всички ненужни линии на захранване.

Застанете пред прозореца. Ако е възможно, запалете свещ. Това е начин да се настроите към процеса. И в тишината започне да си представяте своите мъже.

На всеки трябва да се кажат искрено определени думи:
„Аз ти благодаря за това, че си бил в живота ми. Радвам се, че някога се срещахме. Прощавам ти всички обиди, които бяха между нас. Аз те пускам да си отидеш. Обичах те така, както можех. Желая ти щастие. „

В това време, трябва да си представите, как в областта на корема вас ви свързва прозрачна дебела нишка. Тя се крепи точно под пъпа и на двамата. Необходимо е да казвате думите и с ръце да „отрежете“ тази нишка. Своят част насочете към себе си, а неговата – към него. След това си представете как мъжът се обръща и си тръгва.

Такава манипулация е необходимо да се направи за всеки партньор. Това е начин да се „спре захранването“ на всички. Но бъдете готови за това, че някои от тях, може би и всички бивши, ще се опитат да потърсят среща с вас.

Според много жени, които са използвали този ритуал, той е напълно безопасен. Може да се извърши няколко пъти, ако мислите, че това е необходимо. Той също така помага в случаите, когато не можете да забравите някой. И не ви трябват никакви магически ритуали или екстрасензи.

Но има едно НО: Димите трябва да се казват Искрено. Прошка и благодарност – са велики сили, но те трябва да излизат от сърцето. Ако се окаже, че не можете от първия път да кажете тези думи с чисто сърце, в сърцето ви е останало негодувание, просто повторете този процес няколко пъти.

Жената е ценен източник на енергия за мъжа. Именно от жената зависи дали съпругът й ще е милионер или чистач. Колкото повече е женската енергия, толкова по-богато ще е семейството и по-ефективен ще е мъжът. Въпреки че всяка жена идва със свой потенциал, резервите винаги може да се увеличат, и по този начин да получите много повече в брака.

© 2018   nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Най-трудната задача за легендарния крал Артур: Какво иска всяка жена?

И така … Докато ловувал един ден крал Артур, преследвайки елен,  без да се усети навлязъл далеч навътре в гъсталака. Там срещнал горското чудовище. Чудовището казало на Артур, че би…

„Когато жената предизвиква отвращение …“ Силна статия, която трябва да се прочете!

Този детайл е неумолим и пронизителен като свистенето на камшик във въздуха. Нашата втора половинка е нашето отражение в огледалото на живота. И колкото повече живеем с нея, толкова повече…

© 2018    nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post