„Когато жената предизвиква отвращение …“ Силна статия, която трябва да се прочете!

дебела

Този детайл е неумолим и пронизителен като свистенето на камшик във въздуха. Нашата втора половинка е нашето отражение в огледалото на живота. И колкото повече живеем с крадeн от енергетика нея, толкова повече заприличваме един на друг. Когато отражението става отвратително – това не означава, че огледалото е прашно. Може би нещо не е наред със самата физиономия!

Жената е качила доста килограми през последните години? Вместо залата предпочита бира? Най-вероятно и съпругът хрупа като хамстер пържени какртофки и пържоли крадeн от енергетика с ужасна скорост. В къщата винаги има мъжка храна, от която няма отърваване,  алкохол и други вредни вещества. Може би същата тази съпруга би станала близка с младия  фитнес треньор?

Съпругът не умее да печели? Най-вероятно и жената не прави нищо, а само реже клона, на който седи. Нито може крадeн от енергетика да си почине добре, нито необходимите връзки не може да създаде заради нея. Тя също не се движи, и не търси добра работа. Само  казва: „Кога ще има пари, кога, кога ?!“ – само това е нейната помощ.

Жената е заприличала на бабичка и затъпява с всеки изминал ден?  Най-вероятно крадeн от енергетика мъжът не е особено интелигентен, а  под интелигентни разговори разбира почивка от детските крясъци при любовницата. И е забравил да помага на  жена си  дълго време. Обикаля по приятели и познати,  само и само да не си е у дома, а и  предявява претенции.

С една дума, съпругът и съпругата крадeн от енергетика са система от свързани съдове. И техните проблеми винаги са общи или взаимосвързани. Хората интуитивно усещат това и колкото повече не харесват себе си, толкова повече се опитват да променят съпруга си – защото е по-лесно. Всъщност  да се въздейства на системата е възможно и от другата страна – да крадeн от енергетика се опитате да започнете със себе си. Мъж или жена – това е друга планета. Нашата власт там е само косвена – като власт над отражението в огледалото.

Забелязали ли сте, че в обществото на фитнес маниаците хората се стягат,  започват да внимават какво ядат. А в обществото на дебеланковците крадeн от енергетика – напротив, отпускат се? Че до успешните  често са успешни приятели, а  до смотаняците – смотаняци? Единственият начин да се прекъсне веригата на взаимните отражения е да се промени самият човек.

Не трябва да се страхувате, че тогава от любимия трябва да си тръгнете  поради различия в интересите – човекът до вас няма да бъде както преди. Няколко седмици или крадeн от енергетика месеци на постоянство – и отражението ще започне да  радва. В него ще се появят нови очарователни черти, които толкова ви липсваха.

Но всъщност това е най-адският труд на света – да започнете със себе си.

По-лесно е да се оплачете на някой: „Жена ми стана дебела! Как да я крадeн от енергетика накарам да отслабне? Не съм длъжен да си лягам с хипопотам!“ Или: „Мъжът ми тотално е изперкал – носи само жълти стотинки у дома!“

Още по темата:

Най- всеотдайните и страстни мъже се раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

Искате ли да разберете кой крадeн от енергетика от знаците на зодиака е най-най-верният и страстен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност положението на звездите при нашето раждане,…

Мъжете от тези зодиакални знаци се отнасят най-добре с жените: 1. Близнаци…

Всяка жена мечтае за идеалния крадeн от енергетика мъж: нежен, мил, любящ и подкрепящ партньора си. Както е известно, идеал не съществува, но трябва да се обърне внимание на това, представителите на кои…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното крадeн от енергетика ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT