сб. апр. 20th, 2024

„Когато жената предизвиква отвращение …“ Силна статия, която трябва да се прочете!

дебела

Този детайл е неумолим и пронизителен като свистенето на камшик във въздуха. Нашата втора половинка е нашето отражение в огледалото на живота. И колкото повече живеем с нея, толкова повече заприличваме един на друг. Когато отражението става отвратително – това не означава, че огледалото е прашно. Може би нещо не е наред със самата физиономия!

Жената е качила доста килограми през последните години? Вместо залата предпочита бира? Най-вероятно и съпругът хрупа като хамстер пържени какртофки и пържоли с ужасна скорост. В къщата винаги има мъжка храна, от която няма отърваване,  алкохол и други вредни вещества. Може би същата тази съпруга би станала близка с младия  фитнес треньор?

Съпругът не умее да печели? Най-вероятно и жената не прави нищо, а само реже клона, на който седи. Нито може да си почине добре, нито необходимите връзки не може да създаде заради нея. Тя също не се движи, и не търси добра работа. Само  казва: „Кога ще има пари, кога, кога ?!“ – само това е нейната помощ.

Жената е заприличала на бабичка и затъпява с всеки изминал ден?  Най-вероятно мъжът не е особено интелигентен, а  под интелигентни разговори разбира почивка от детските крясъци при любовницата. И е забравил да помага на  жена си  дълго време. Обикаля по приятели и познати,  само и само да не си е у дома, а и  предявява претенции.

С една дума, съпругът и съпругата са система от свързани съдове. И техните проблеми винаги са общи или взаимосвързани. Хората интуитивно усещат това и колкото повече не харесват себе си, толкова повече се опитват да променят съпруга си – защото е по-лесно. Всъщност  да се въздейства на системата е възможно и от другата страна – да се опитате да започнете със себе си. Мъж или жена – това е друга планета. Нашата власт там е само косвена – като власт над отражението в огледалото.

Забелязали ли сте, че в обществото на фитнес маниаците хората се стягат,  започват да внимават какво ядат. А в обществото на дебеланковците – напротив, отпускат се? Че до успешните  често са успешни приятели, а  до смотаняците – смотаняци? Единственият начин да се прекъсне веригата на взаимните отражения е да се промени самият човек.

Не трябва да се страхувате, че тогава от любимия трябва да си тръгнете  поради различия в интересите – човекът до вас няма да бъде както преди. Няколко седмици или месеци на постоянство – и отражението ще започне да  радва. В него ще се появят нови очарователни черти, които толкова ви липсваха.

Но всъщност това е най-адският труд на света – да започнете със себе си.

По-лесно е да се оплачете на някой: „Жена ми стана дебела! Как да я накарам да отслабне? Не съм длъжен да си лягам с хипопотам!“ Или: „Мъжът ми тотално е изперкал – носи само жълти стотинки у дома!“

Още по темата:

Най- всеотдайните и страстни мъже се раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и страстен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност положението на звездите при нашето раждане,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post