„Когато жената предизвиква отвращение …“ Силна статия, която трябва да се прочете!

дебела

Този детайл е неумолим и пронизителен като свистенето на камшик във въздуха. Нашата втора половинка е нашето отражение в огледалото на живота. И колкото повече живеем с нея, толкова повече заприличваме един на друг. Когато отражението става отвратително – това не означава, че огледалото е прашно. Може би нещо крадeн от енергетика не е наред със самата физиономия!

Жената е качила доста килограми през последните години? Вместо залата предпочита бира? Най-вероятно и съпругът хрупа като хамстер пържени какртофки и пържоли с ужасна скорост. В къщата винаги има мъжка храна, от която няма отърваване,  алкохол и други вредни вещества. Може би същата тази крадeн от енергетика съпруга би станала близка с младия  фитнес треньор?

Съпругът не умее да печели? Най-вероятно и жената не прави нищо, а само реже клона, на който седи. Нито може да си почине добре, нито необходимите връзки не може да създаде заради нея. Тя също не се движи, и не търси добра крадeн от енергетика работа. Само  казва: „Кога ще има пари, кога, кога ?!“ – само това е нейната помощ.

Жената е заприличала на бабичка и затъпява с всеки изминал ден?  Най-вероятно мъжът не е особено интелигентен, а  под интелигентни разговори разбира почивка от детските крясъци при любовницата. И е забравил да помага на  крадeн от енергетика жена си  дълго време. Обикаля по приятели и познати,  само и само да не си е у дома, а и  предявява претенции.

С една дума, съпругът и съпругата са система от свързани съдове. И техните проблеми винаги са общи или взаимосвързани. Хората интуитивно усещат това и колкото повече не харесват крадeн от енергетика себе си, толкова повече се опитват да променят съпруга си – защото е по-лесно. Всъщност  да се въздейства на системата е възможно и от другата страна – да се опитате да започнете със себе си. Мъж или жена – това е друга планета. Нашата власт там е само косвена – крадeн от енергетика като власт над отражението в огледалото.

Забелязали ли сте, че в обществото на фитнес маниаците хората се стягат,  започват да внимават какво ядат. А в обществото на дебеланковците – напротив, отпускат се? Че до успешните  често са успешни приятели, а  до смотаняците – смотаняци? Единственият начин да се прекъсне веригата крадeн от енергетика на взаимните отражения е да се промени самият човек.

Не крадeн от енергетика трябва да се страхувате, че тогава от любимия трябва да си тръгнете  поради различия в интересите – човекът до вас няма да бъде както преди. Няколко седмици или месеци на постоянство – и отражението ще започне да  радва. В него ще се появят нови очарователни черти, които толкова ви липсваха.

крадeн от енергетика

Но всъщност това е най-адският труд на света – да започнете със себе си.

По-лесно е да се оплачете на някой: „Жена ми стана дебела! Как да я накарам да отслабне? Не съм длъжен да си лягам с хипопотам!“ Или: „Мъжът ми тотално е изперкал – носи само жълти стотинки крадeн от енергетика у дома!“

Още по темата:

Най- всеотдайните и страстни мъже се раждат само под ТОЗИ знак на зодиака …

Искате ли да разберете кой от знаците на зодиака е най-най-верният и страстен мъж? Мнозина се изненадват, когато прочетат това мнение на астролозите. Всъщност положението на звездите крадeн от енергетика при нашето раждане,…

Мъжете от тези зодиакални знаци се отнасят най-добре с жените: 1. Близнаци…

Всяка жена мечтае за идеалния мъж: нежен, мил, любящ и подкрепящ партньора си. Както е известно, идеал не съществува, но трябва да се обърне внимание на това, крадeн от енергетика представителите на кои…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT