пт. апр. 26th, 2024

Кой зодиакален знак ще забременее през 2018 г.? 1. Риби…

тест

Следващата година е подготвила киндер сюрприз за няколко зодиакални знака! Разберете дали сте сред тях …

Риби

Най-голяма вероятност да забременеят през 2018 г. имат Рибите. Дори и   тези, които имат постоянна (или не постоянна) връзка, си струва да бъдат   предпазливи. Кой знае как може да свърши фирменото парти или купон с приятели…

Лъв

Лъвиците през 2018 г. също могат да станат майки. И за това им  трябва съвсем малко. Вероятността да забременее  за този знак на зодиака е много висока.

Скорпион

Тези Скорпиони, които отдавна  мечтаят за дете, най-накрая ще получат такъв подарък. Няколко незащитени контакта и воала – детето е на път.

Козирог

Козирозите през 2018 г. също няма да пропуснат шанса да имат бебе. Те имат всички шансове да влязат в редиците на родителите.

Водолей

Водолеите през 2018 г. ще могат да почувстват всички прелести на  бременността. За онези, които отдавна  жадуват за нея – тя със сигурност ще се превърне в подарък, но и за останалите – също.

Останалите зодиакални знаци също лесно могат да забременеят през 2018 г. – това е много добра година за зачеване и раждане на деца. Така че – късмет! :)

 

Още по темата:

Телегония: Децата получават ДНК на предишните любовници на майката

Биолозите отново си спомниха за отдавна „забравеното“ или изкуствено подложено на забвение и подигравки от официалната наука явление – Tелегония, като отново доказаха неговата реалност. Добре е известно, че генетичният…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post