пт. апр. 26th, 2024

С какво трябва да започне уморената жена за да се зареди с енергия?

jen
1. Физическо ниво. Жената ще става все  по-бодра след изпълнението на  следните стъпки: като захвърли панталоните и облече рокля,   започне да се грижи за тялото, ходи на спа процедури, масаж, йога, танци, леки упражнения, правилно хранене (изключване на месо, риба, яйца, кафе, черен чай, цигари – всичко това я лишава от красота и прана).

2. Емоционално ниво. Да се изпълни с  приятни впечатления – това е  много важно за една жена. Изтощената жена е по-добре да не се среща  с груби, песимистични, склонни към завист хора. Тя трябва да общува  само с  хора с еднакви на нейните възгледи, да се обгражда с красота (да гледа, да слуша). За нея е много Полезно   да се разхожда, когато е уморена.

3. Интелектуално ниво. Да придобива  знания за женската природа, за задълженията на съпругата и майката, от това жената се нуждае  повече от всичко друго. За да навлезе в дебрите на науката за женствеността, може да си запише  желаните качества, а след това да започне да търси и да общува с притежателите на тези качества. Такава насоченост на разума дава на  жената усещане за сила!

4. Духовно ниво. Опознаването на духовната същност е необходимо на  всички, а жената става освен това и по-красива,  а когато е спокойна, нейният хормонален фон се нормализира. Спокойната жена, която се чувства в безопасност и изпитва доверие към света, по-лесно установява своята връзка с Бога. Истинската мощ на жената се крие в нейното спокойствие!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post