Всичко, което идва при нас, е платено

… сега разбирам, че очакванията работят срещу нас, защото в процеса на изчакване обикновено губим ресурси и време. Това отнема много сили, но не носи радост.

Само си представете, че отивате в ресторант и си поръчвате омлет. Чакате, чакате, а след известно време ви казват, че няма яйца, а има крадeн от енергетика омари, желирани ягоди и кисели краставички. И всичко това е на същата цена. А яйцата вероятно ще пристигнат по-късно. А може би няма да има…

Разбира се, искахте бъркани яйца, но бихте ли се отказали от омар? Вие никога не сте яли или очаквали това. Или все пак искате и крадeн от енергетика нямате алергия към морски дарове. Защо тогава да седите, да губите време, сила и нерви, ако можете да опитате?

Всичко, което идва при нас, е резултат от нашите действия. Всичко, което идва при нас, вече е платено. А това, което не е платено, не идва. Дори и да го чакаме крадeн от енергетика с нетърпение.

Очакванията не само ни лишават от връзка с реалността, но и ни отнемат възможността да се наслаждаваме. Силите и времето могат да бъдат изразходвани за хапване на неочакван омар и удоволствието от контакта с неизвестното. А бърканите яйца, като много очаквани, все още   са на път към крадeн от енергетика нас, защото човек може да измисли и да очаква това, което е достъпно за неговото разбиране, но Вселената може да предложи много повече.

крадeн от енергетика

Аглая Датешидзе

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Как долита Неумолимият Бумеранг на Вселената при всеки Знак на Зодиака

Всеки един от знаците на зодиака има свои плюсове и минуси. Има също така крадeн от енергетика и  такива  черти или маниери на поведение,  които за представителите на различните знаци са погрешни. И…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от крадeн от енергетика ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT

Add Comment