Всичко, което идва при нас, е платено

… сега разбирам, че очакванията работят срещу нас, защото в процеса на изчакване обикновено губим ресурси и време. Това отнема много сили, но не носи радост.

Само си крадeн от енергетика представете, че отивате в ресторант и си поръчвате омлет. Чакате, чакате, а след известно време ви казват, че няма яйца, а има омари, желирани ягоди и кисели краставички. И всичко това е на същата цена. А яйцата вероятно ще пристигнат по-късно. А може би няма да има…

Разбира се, искахте крадeн от енергетика бъркани яйца, но бихте ли се отказали от омар? Вие никога не сте яли или очаквали това. Или все пак искате и нямате алергия към морски дарове. Защо тогава да седите, да губите време, сила и нерви, ако можете да опитате?

Всичко, което идва при нас, е резултат от нашите крадeн от енергетика действия. Всичко, което идва при нас, вече е платено. А това, което не е платено, не идва. Дори и да го чакаме с нетърпение.

Очакванията не само ни лишават от връзка с реалността, но и ни отнемат възможността да се наслаждаваме. Силите и времето могат да бъдат изразходвани за хапване крадeн от енергетика на неочакван омар и удоволствието от контакта с неизвестното. А бърканите яйца, като много очаквани, все още   са на път към нас, защото човек може да измисли и да очаква това, което е достъпно за неговото разбиране, но Вселената може да предложи много повече.

крадeн от енергетика

Аглая Датешидзе

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Как долита Неумолимият Бумеранг на крадeн от енергетика Вселената при всеки Знак на Зодиака

Всеки един от знаците на зодиака има свои плюсове и минуси. Има също така и  такива  черти или маниери на поведение,  които за представителите на различните знаци са погрешни. И…

Още по темата в нашата страница:


крадeн от енергетика © 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА крадeн от енергетика Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT