пт. апр. 26th, 2024

Паранормалните способности на зодиакалните знаци – Топ 5

1-2-1068x601

Повечето хора имат такива паранормални способности, без дори да  забелязват това. Например, можете да определите  кога някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите способности се проявяват само в определени ситуации, но вие всички приписвате на интуицията си, не повече. Между другото, вашият зодиакален знак може значително да повлияе на тези ви способности.

1. Риби

Повечето Риби дори не знаят колко са надарени в това отношение. Те просто разчитат на интуицията си, когато взимат решения. Този знак може да чете мислите на хората, дори и да няма силна връзка между тях, и той винаги знае кога ще се случи нещо добро или лошо. Рибите са много състрадателни и в повечето случаи способностите им се проявяват под формата на муза, която им помага в своето изкуство.

2. Близнаци

Двойнствените Близнаци могат да бъдат на няколко места наведнъж. Докато физическото им тяло  е, например, в леглото, те могат мислено да са  другаде и понякога  хората дори могат да ги видят в абсолютно земна човешка форма. Това е много загадъчен знак по отношение на екстрасензорните си способности. Паранормалните им способности се проявяват в ранно детство, което обикновено отблъсква другите хора от тях. В зряла възраст получават видения, които обикновено се сбъдват.

3. Везни

Обикновено Везните не вярват, че имат  такива способности, но въпреки това те винаги имат „deja vu“, предчувствия или спомени за минали животи. Самите Везни възприемат такива усещания като абсолютно съвпадение или случайност. За съжаление те са твърде мързеливи, за да развият своите умения.

4. Скорпион

От всички знаци на зодиака, Скорпионите   най-добре от  всички четат мислите на хората. Не само че могат да кажат какво мислите, те също имат способността да знаят какво криете. И това е парадокс, защото самият Скорпион е склонен да се държи много мистериозно и тайнствено, да не говорим за огромната му тайнственост. Скорпионите мразят лъжците и усещат лъжата от километри . Уви, но често те използват своите способности за да манипулират и контролират другите.

5. Рак

Паранормалните способности на Рака се проявяват в тях от гледна точка на емоциите – те могат да усетят, когато някой е разстроен, дори ако този човек изглежда спокоен. Ракът е типичен емпат, който пропуска всичко чрез себе си. Той също така е много чувствителен към космическите вибрации, особено когато слуша музика. Раците са отлични екстрасензи.

Пръстените, в които живеят човешките души

В продължение на много години, изследователи от американския Институт  Монро (основател и директор – Робърт Монро) провеждат  мащабно проучване за  извънтелесните съществувания на човека . В книгата на Робърт Монро…

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post