чт. апр. 18th, 2024

На какво трябва да сте готови, когато се влюбите в Близнаци

близнаци

Ако ви се е случило да се влюбите в човек, роден под знака на Близнаци, има най-малко 9 неща, за които трябва да бъдат готови тези, които са до този човек, чиято главна черта е двойственост. И можем да ви поздравим: сделката, които сте сключили със съдбата -това е  сделка „2 в 1“!

 1. Той има нужда от лично време

Близнаците са много добър знак, в тяхната душа няма нищо друго освен добри чувства. И все пак, понякога, рядко, те имат нужда от уединение. Нека това да е  игра соло или книга, в която той си е забил главата, но ако видите, че му е тежко да говори от сърце, просто го оставете на мира, но останете наблизо. Ще се изненадате, но този въздушен знак, след като се рестартира или оздравее, ще дойда при вас сякаш нищо не се е случило – в добро настроение, и без сянка от намек за това, че нещо  наскоро го е тревожило.
 
2. Той има нужда от лична свобода

Той се заглежда в стройни крака (вариант: тя флиртува с други мъже)? Нека. Те са двама,  което означава, че тяхната естествена харизма има нужда да е в обществото,  да получава признание за да се увери,  че светът както и преди им вярва.  След това той ще се върне спокоен, усмихнат и верен.

3. Той не може да бъде принуден да имитира

Той не може да прилича на някой друг. Перфектният съюз е този, в който партньорите са различни. Близнаци обича да бъде различен от другите, и от вас – на първо място. За някои това може да бъде един от най-неприятните факти, но ако приеме това за  нещо естествено, ще научите много аспекти на живота, когато партньорите не са едно цяло, а  перфектно се допълват.

4. Имайте търпение: той се опитва да ревнува

Той прави това  пряко и непосредствено, понякога без нищо, и точно като дете. Ядосва се истински,  от него летят искри, но в действителност, ако се увери, че няма предпоставки – разкаянието му ще бъде напълно  искрено.

5. Бъдете готови за справедливи упреци и безпрецедентна откровеност

Близнаците се  чувстват комфортно дори в неудобни ситуации. Те обичат да са  честни и няма да пропуснат да ви попитат за това, за което другите не биха се осмелили. И разбира се, те знаят повече за вас, отколкото всеки друг. Те не харесват и отрицателните емоции, но ако се опитвате да скриете факта, че сте в лошо настроение, просто не си струва. Те са доста добре запознати с тънките неща.

6. Близнаците изглеждат нерешителни, но само на пръв поглед

Техният вътрешен брат винаги е на различно мнение, той е  причината те да се  съмняват себе си и да забавят приемането на всякакво решение. Това не означава, че те не могат да решат,  това означава, че имат две решения, и всяко по свой начин им харесва.

7. Примирете се, че сте на трето място в сърцето на Близнаците

Първо – това е самият той. Второ – това е техният мълчалив близнак. И после сте вие. И тъй като  техните мнения винаги са две, вие ще усетите цялото очарование на това, че  той слуша този, който е на второ място по-често, отколкото вас.

8. Близнаците са романтични и са изключително пестеливи на емоции

Отново това са двете страни на един и същи човек. Неговата студенина не означава, че той повече не ви обича. Той може да бъде моногамно щастлив, но обича разнообразието толкова много, че се случва да  се хвърля в  крайности и в поведението,  и в емоциите, и във взаимоотношенията. Просто изчакайте известно време и забравете за това. Той ще се върне и ще е  стократно по-внимателен,  ще бъде страстен, но само ако те двамата решат, че е дошло времето.

9. Слушайте го. Слушайте повече и по-малко говорете

Разбира се, той трябва да ви слуша и вас, но Близнаците са много нетърпеливи и просто не могат да чакат за да ви разкажат всичко за това, което са научили и как е минал денят им. Просто го слушайте, задавайте  въпроси и го гледайте в очите – и този ентусиазъм,  вашият партньор Близнаци, непременно ще го оцени.

Паранормалните способности на зодиакалните знаци – Топ 5

Повечето хора имат такива паранормални способности, без дори да  забелязват това. Например, можете да определите  кога някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите способности се проявяват само в…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post