чт. апр. 25th, 2024

Какво ги очаква Знаците на Зодиака през последните дни на 2017 г.?

зодиак

Кой ще бъде застигнат от  късмет  в края на година? Вижте:

Стрелец

Вие заслужавате този, който ви гледа и ви разбира. Може би това няма да се случи до края на годината. Но не губете надежда, че това ще сработи за вас.

Козирог

Имахте късмета да намерите любов в  живота си. Този, който изглежда груб, всъщност ви  обича от цялото си сърце. Трябва да си зададете въпроса-  за какво сте готови? Тези месеци ще покажат как би могъл да премине  живота ви с този човек.

Овен

Половината от сърцето ви иска да пусне човека, когото обичате, а другата половина – не иска. Когато гледате колко дълго сте били в това положение, трябва да се разочаровате от себе си. Спомнете си какво заслужавате и всичко ще се подреди.
 
Рак

Как преживяхте това, което ви изглеждаше най-лошото в живота ви досега? Но всичко ще става само по-добре. Просто се стегнете.

Лъв

Вие бягате от отношения и привързаности от всякакъв вид. Запознанства. Вие ги мразите. Връзки. Не искате да имате нищо общо с тях. 2017 – това са просто размити неопределености и се чудите как сте правили едно и също нещо всеки ден и не сте полудели или убили някой. Чакайте и любовта ще дойде в живота ви.

Дева

Вие направихте огромна стъпка в кариерата си. Що се отнася до любовта, вие жертвахте твърде много за този човек. Помнете цената си, а оставащите дни от годината ще ви подарят по-достоен  живот.

Телец

Може би малко сте смутени напоследък. Не знаете правилния път. Точно затова се притеснявате и се чувствате несигурно. Следвайте тази неопределеност. Но не си позволявайте да се  страхувате от провал. Следващите няколко месеца от живота ви няма да са най-добрите.

Близнаци

През по-голямата част от 2017 г. пътят на живота ви беше доста неравен. Кариерата се промени. Промени имаше и в отношенията. Промени в живота, които се страхувахте да направите. Всички тези избори са толкова страшни, колкото и ще ви се изплатят. Може би няма да откриете своята нова любов, но отново ще намерите себе си.

Водолей

През оставащите дни  до края на годината миналото ви ще се връща за  да ви преследва. И въпреки че сте се променили и сте станали по-зрели и по-мъдри, те ви гледат и мислят за всичко, което сте направили неправилно. Не позволявайте на някой друг да  ви връща в  миналото и да определя настоящето.

Риби

Най-сетне сте се сдобили със смелост за да се избавите от миналото и да  намерите любовта, която само вие заслужавате. Но внимавайте, когато това се случи, защото, когато хората започнат да ви виждат щастливи  и успешни, те или ще се опитат да ви отклонят от правилния път или  призракът  от вашето минало ще се върне отново.

Везни

Има рана във вас, но през тези дни имате и  време да я излекувате. А  щом си помислите, че сте постигнали напредък, вие се връщате няколко крачки назад. Всичко е наред – само ви се струва, че  усещате  толкова тежък света.

Скорпион

Вие сте този, който винаги е бил мъдър. Вие виждате нещата по различен начин от всеки друг човек. Вие  винаги сте били вълк – единак и сте се фокусирали върху целите си. Но скоро ще се наложи да преодолявате препятствия с някой друг, който предстои да се появи в живота ви.

mуmog

Хороскоп за октомври за всички знаци на зодиака – астролозите прогнозират, че ще е месец на промени!

  Овен Интересът към партньорствата ще бъде вашият главен приоритет. Това могат  да бъдат както нови бизнес контакти, така и романтични връзки. Има голяма вероятност да   сключите  изгодни договори.…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post