На този свят има два вида хора …

original

В Палестина има две морета. В едното море – кристално чиста вода и много риба. Бреговете му са украсени с богата зеленина. Дърветата простират своите клони над крадeн от енергетика него и протягат жадните си корени, за да пият животворна влага.

… В това море се влива река Йордан. Това море се смее в лъчите на Слънцето. И хората са построили домовете си в близост до бреговете му, а птиците са свили гнездата си до бреговете му; всичко живо се крадeн от енергетика радва на това море.

A река Йордан тече по-нататък на юг и се влива в друго море.

Тук няма да чуете плясъци на риба, песни на птици, смях на деца, няма да видите как трептят листа на Слънцето. Без крайна нужда нито един пътник няма да стигне до това място. крадeн от енергетика Въздухът е тежък и задушен, и нито хора, нито животни, нито птици не пият от това море.

Поради какво тези две морета, разположени в съседство, са станали толкова различни? Не заради река Йордан. То захранва с чиста вода и двете морета. И не заради почвата, на която се намират тези крадeн от енергетика морета, и не е и заради региона, в който те се намират.

Разликата е в това. Галилейското море получава водите на река Йордан, но то не ги задържа. На всяка капка, която се стича в в него, има капка, която изтича. Това море получава толкова, колкото отдава.

А другото море крадeн от енергетика е много умно, то ревниво пази своите води. То не се поддава на изкушенията на щедростта. То съхранява всяка капка, която е получило.

Галилейското езеро отдава и живее. А това, другото море, не отдава нищо. И затова го наричат Мъртво.

В този свят има два вида хора. В Палестина – крадeн от енергетика две морета.

Брус Бартън, „Този, когото никой не познава“

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Британският психолог Ханс Айзенк: Хората умират не от рак, а от стрес!

Британският психолог, един от лидерите на биологичната насока в психологията, авторът на популярния тест за интелигентност, д-р Ханс Айзенк, публикува статия още през 70-те години, в която представя доказателства, крадeн от енергетика че…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от крадeн от енергетика ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT