сб. апр. 27th, 2024

14 юни – ден на невероятни възможности, невероятни запознанства и прозрения

Първото пълнолуние на лятото се нарича розово, защото любимите на всички божури са в пълен цъфтеж и зрее първата реколта от ягоди.

Луната този път ще   бъде голяма, обемна, като вълшебен медальон.

Влиянието на Пълнолунието започна на 12 юни. Подем на енергията, буря от емоции, желанието да се направи нещо. Все пак трябва да помним, че на Пълнолуние батериите ни са на максимум.

Основното нещо е да не започнете да правите нещо тук и сега, а да се подготвите добре: начертайте план (дори и умствен), анализирайте, запомнете самото чувство на подем и желание за създаване и след това постепенно го оживете. Стъпка по стъпка, а не стремглаво.

14 юни е ден на невероятни възможности, невероятни познанства, носещи успех и цъфтящи резултати от интересни идеи.

Възприемете всичките си идеи и идеи като голяма пъпка на божур. Тук той набира сила, става по-силен и след това бавно цъфти, показвайки цялата красота и блясък. Всичко това му отне време. Както и ягодите. И всичко, което дава плод.

За жените през този период и до края на месеца е особено важно да бъдат жена-жена. Без мъжки енергии, агресия, вдигане на тежести и правене на неща чрез сила.

За мъжете е важно да се контролират, за да не се превърнат в сприхави невротици.

Мекотата, нежността на божура, уханието на чистотата на мислите и мечтите, добротата, вътрешната светлина – това са основните декорации на периода.

За да бъдете в хармония и да не изпитвате ненужен стрес, можете да направите ясен избор, да предвидите бъдещето (тоест представете си предварително как това, което сте планирали, ще се впише в живота емоционално) и анализирайте стъпките (не всичко се получава от първия път, понякога просто трябва да изберете различен ключ, използвайки различно решение и подход).

Бъдете креативни, опитайте нещо ново, покажете се на света. Разцъфнете и съберете от тези емоции и творчески чувства първата лятна реколта. Сега е времето!

Изпълнете се с добро, позитивно, светлина. Доверете се на този свят. Простете си за всичко, което не се получи, не работи или се оказа, че вече не е необходимо. Освободете се от излишната тежест. Просто приемете случващото се такова, каквото е. Как приемате подаръците?

Заобикаляйте хората, които са повлияни от Луната по такъв начин, че да се стремят да предизвикат конфликт, скандал или да изпият енергията ви.

Хленчовци, суетливци, конфликтолози, вечни безпаричници и неуспешни – всичко! Те не са вашата компания за този период.

Добре днес мислено да зададете въпрос за някакъв важен въпрос или идея на Луната. В този ден определено ще ви хрумне една супер мисъл с най-доброто решение!

Това Пълнолуние е добро, ако проявите креативност, изхвърлите ненужни неща и натрупаните боклуци, съставите план за по-нататъшни действия, прекарате време до мили и искрени хора, вършите някои задачи из къщата или работа, които ръцете ви постоянно вършеха, заемете се с любимото си хоби, правете мокро почистване, възхищавайте се на Луната, откажете се от мазна и тежка храна.

През този период е благоприятно да се разделите с лошите навици и да въведете нещо полезно в живота.

Не правете скъпи покупки, не се поддавайте на импулси, не давайте назаем, не се превръщайте в клюкари или вампирски манипулатори, не псувайте семейството и приятелите, не хвърляйте отпадъци сред природата, не правете нищо важно в деня на Пълнолунието (операция, среща с партньори, подстригване и боядисване, уволнение и др.)

Не забравяйте, че Луната осветява всички. С това, което се изпълвате сега, с това ще преминете към следващата фаза.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post