вт. апр. 30th, 2024

Психологически тест „Избери дърво“

Той ще ви разкаже какво ви липсва в живота сега и ще ви каже в каква посока да продължите.

Разгледайте картинката, изберете дървото, което ви харесва най-много, напишете своя избор в коментарите и прочетете резултатите от теста.

ОТГОВОРИ НА ТЕСТА „Избери дърво“

Дърво №1

Преди да продължите напред, трябва да се опознаете по-добре, да се вслушате в себе си, в истинските си желания. Спрете, помислете и разберете какво наистина искате от живота сега. Време е да се вслушате във вътрешния си глас и да получите отговори на всички онези въпроси, които ви измъчват от дълго време. Време е да разберете връзката си с външния свят и да разберете, да видите истинската си цел. Какво иска вашето подсъзнание, което ви извежда от зоната на комфорт? Бъдете готови за изненадите, които ще ви донесе.

Дърво №2

Трябва да се доверите на интуицията си – имате я и тя е добре развита. Прегърнете талантите си, не им се съпротивлявайте, а се движете с тях. Трябва да се доверите на себе си, да използвате шестото си чувство – то ще ви помогне да започнете да живеете в щастие и удовлетворение. Изпълнени сте със сила и енергия, дръжте се, слушайте себе си и ще успеете. Опитайте се да не се поддавате на присъщата си сантименталност и да контролирате безпричинните промени в настроението.

Дърво №3

В много близко бъдеще ще можете да хванете късмета за „опашката“ и да привлечете изобилие в живота си. В живота ви ще се появят добри и правилни хора, които ще ви разкрият нови възможности. Можете да ги слушате, да действате под тяхното ръководство, да откриете нов свят за себе си. Просто правете както трябва: съвестно, честно, щедро. Може би в момента не сте уверени в себе си и ще прекарате много време във вземането на решения и промяната им в последния момент, но скоро всичко ще се изплати, ще започнете да вярвате в себе си.

Дърво №4

Независимо от обстоятелствата и възрастта ви, никога не почивате на лаврите си и се стремите да разширите още повече хоризонтите си. Получавайки и научавайки нова информация, вие ставате още по-уверени в себе си. Подходящи са за вас професии, свързани с право, банкиране и финанси. Помислете за това – никога не е късно да започнете да правите това, което душата изисква. Не губете време напразно, правете това, което наистина обичате.

Дърво №5

Трябва да се научите истински да оценявате това, което имате, да виждате своето щастие, своите таланти и тогава ще се издигнете на по-високо духовно ниво. Всичко най-лошо е отминало, вие сте преминали през много, светът не е толкова прост, но вие успяхте да се научите как да намерите баланс, хармония. И това е много похвално. Процесът на актуализиране ще започне възможно най-скоро. Вълнуващи идеи са на път да ви осенят.

Дърво №6

Вече имате цел в живота, разбирате добре от какво наистина имате нужда. Продължавайте да работите върху себе си и личния си напредък, продължете напред, не спирайте! Вашата интуиция ще ви помогне, ще усетите всичко, всякакви промени. В близко бъдеще вие ​​ще станете тази движеща сила, другите ще ви слушат, ще ви следват. И тъй като имате чиста душа, определено ще можете правилно да балансирате интересите си с интересите на другите.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post