пт. апр. 19th, 2024

Aнтипризванието на знаците на зодиака

zodiak

Всички искаме да намерим истинското си призвание в живота, нали така. На много хора това им се получава, но  астролозите смятат, че всяка зодия има свое антипризвание – работа, с  която е най-добре никога да не се захваща.

Овен
 
Овенът е динамичен и изпълнен с енергия, така че просто не си струва да прави нещо твърде опасно, или, напротив, скучно и сиво. Aнтипризванието за Овена е  военна кариера. Те могат  да предизвикат и Трета  световна, ако няма кой да ги сдържа.

Телец

Телец е по-добре да не свързва живота си с благотворителност. Алчен алтруист – това е нонсенс. По – лесно  е  клоун да  разсмее закоравял циник, отколкото  Телец да  направи добро на някой, който не познава.

Близнаци

Антипризвание – скучен живот: скучна работа 5 дни в седмицата, скучна любов, скучно приятелство и липса на развлечения. На Близнаци са  противопоказни старост и рутина. Не се борете за нещо, което няма да  ви донесе радост в  живота.
 
Рак

Раците  не си струва да се борят за всеобщо внимание. Те  често  погрешно смятат, че е необходимо да привлекат всички, ама всички погледи, в противен случай животът им ще се провали. Но пък това дали ще ви направи по-щастливи? Не мислете, че на  света има само едно призвание – да бъдете  царе.

Лъв

Лъвовете трябва да  избягват области на живота, които предполагат наличието на знания в точните науки. Защото в такива случаи няма да сте в състояние да покажете на всички, че сте най-добрите, тъй като всички спорове са разрешими. Това не е вашето призвание – ще бъде по-добре да се насочите натам, където можете да докажете своята упоритост и гордост.

Дева

Ако мечтаете да станете  учител по математика, е по-добре да се откажете. Като цяло, кариерата на учител не е за Девите. Те могат да убият ученик или студент с  химикалката си. Девите не бива да работят и там, където цари лицемерие.

Везни

На Везни е противопоказна  всяка работа, както и всяка дейност, която включва вземането на важни решения. Когато се изправят пред избор, те започват да се тресат от страх. Все пак, ако искате да закалите вашия характер, можете да решите каквото си искате, но бъдете готови да поработите  върху себе си.
 
Скорпион

Скорпионът не бива, без да се налага, да командва хората. Можете да бъде шеф, но има огромна вероятност всички да ви намразят. Скорпионите  са тези, които смятат, че тяхната мисия е световно господство, но това въобще не е така.

Стрелец

Стрелците не трябва да правят това, което  очакват от тях околните. Това ще ги накара да се чувстват като кукли на конци и хора, чийто живот е  бил разрушен и не подлежи на възстановяване. Те са добри учители, но не и  ученици.

Козирог

Козирозите трябва да избягват смяна на приоритетите, както  и всичко, което може да промени живота им, преобръщайки го с главата надолу. Aнтипризванието на Козирог е самота и  отшелничество. За Козирозите е най-добре да са на проверено на място с доверени хора.
 
Водолей

Искате ли да видите най-нещастния  Водолей в света? Погледнете този, който е отдал  живота си в служба на някого или нещо. Като цяло, тези хора са свободолюбиви и самостоятелни, така че е най-добре да избягват  работа, свързана с предоставянето на услуги:  сервитьори, бармани, лекари и др.
 
Риби

Те обичат свободата.  Кой не я обича? Последното нещо, което ще се хареса на Риби в този живот – е да работи в офиса от 8 до 17  5 дни в седмицата. Този знак е обречен на страдание, когато  е заобиколен от хора, които са с по-висок статус. Рибите не понасят военните.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post